Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
goccer
üzenetére
Lehet, hogy nem mindenki veszi észre, de hogy én km-ről kiszúrom az biztos.
Projektornál is látom itthon amikor elkezd csökkenni a lámpa fényereje és nem ekkora mértékben, hanem csak 15 nitet (~4 fl-t), az egész képen látni.
Azért 1000 nit helyett 500, az brutális változás.Szerencsére még nem találkoztam olyan Samsung QD OLED-el amin kevesebb lett volna a fényerő, de az is tény, hogy nem volt bennük 10.000 óra amikor kalibráltam.
-
-
lcee79
addikt
válasz
goccer
üzenetére
Az a helyzet, hogy tegnap mikor tetsztelgettem végig jó volt

Úgyhogy most nem is variálgatom, mert megy
Az is lehet hogy a gépemen futottak háttérfolyamatok és csak az lassította be, és attól pufferelt.
Mindenesetre most ok
De azért is vettem külső vinyót, mert a 4k hdr-es, dolby vision-os filmeket úgyis csak a tv-n fogom nézni, mert a monitorom nem tud ilyeneket
-
válasz
goccer
üzenetére
Netflixnél én is észrevettem. Nincs köze a DV-hoz, HDR-nél is látható.
Szerintem a viszonylag alacsony sávszélesség lehet az ok. A 15,2 Mbit/sec (ennyi Netflixnél az adatfolyam sebessége 4k HDR tartalomnál) talán kevés lehet. De majd a hozzáértőbbek megcáfolnak. Vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor