Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
janos666
üzenetére
A PS5-nél már rendszerszinten van ilyen csúszka (meg persze pár játékban is), de a HGIG bekapcsolása után hiába állítom, mégis sötétebb. Akkor az lenne a "jó" mód, mármint ahogy ki kell néznie? Vagy a PS5-nél nem jól működik a tényleges Peak white átadása? Tehát mintha azt hinné, hogy a tv alacsonyabb peak white értékkel bírna ezért alacsonyabb a fényerő.
Szóval érted na. Sötét.
A rosszhoz hozzá lehet szokni, tudom jól... Zene... Évekig a mély hajszolása ment nálam, 2.1-es tucc-tucc... szokásos.
Manapság már többre értékelem a jó sztereó rendszert, ott is úgymond erőszakkal állítottam át az agyam - gondolom képügyileg is ezt kéne tennem. Csak megszoktam a harsány műanyag képet és az tűnik szebbnek. Tudom, hogy amúgy nem az, csak hát...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Manapság már többre értékelem a jó sztereó rendszert, ott is úgymond erőszakkal állítottam át az agyam - gondolom képügyileg is ezt kéne tennem. Csak megszoktam a harsány műanyag képet és az tűnik szebbnek. Tudom, hogy amúgy nem az, csak hát...
Vhiktor