Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Akkor nőj fel, és arról írj, amit használsz
, ne csak a fóbiáidról. Ha se OLED, se 4K tv nincs, úgy nehéz okosnak lenni csak a guglival. Csak félrevezeted a kérdezőket. Meg hogy ez se jó, az se jó, semmi nem jó. Vagy hogy miért akarsz cserélni, mi bajod a régivel, stb.
A szabványaidat meg olvasgasd majd a 8k és 16k tévékhez majd, és nézd 10 cm-ről a pixeleket, nehogy egyet is ne láss meg közülük.

Egy 4k forrásanyag semmit nem bizonyít egy 50" FHD tévén, de más se, érted-e? Leírtuk hogy nem úgy van, ahogy beképzeled magadnak, nehogy már jobban tudd, mint én aki nézi a 4k-t, vagy Batyops és mások. Mert megakadt a lemez nálad.
-
daneel_hu
addikt
"Továbbá a THX szabvány például 40 fokos látószöget határoz meg ami 50"-nál pontosan az 1,6m-es nézési távolságom, szóval itt nem az én "dogmáimat" terjesztem. "
Ez mit jelent pontosan?
Azt, hogy 50 col esetében, amennyiben 40 fokos betekintési szöggel büntetem magam, tulajdonképpen 1,6 méterre vagyok a képernyő szélétől?
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.17
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És közben jár a fejed jobbról balra, épp ahol történik valami?
Egy videót feltöltenél légyszi, ahogy nézel egy filmet, szerintem sokan kíváncsiak lennénk rá 
, ne csak a fóbiáidról. Ha se OLED, se 4K tv nincs, úgy nehéz okosnak lenni csak a guglival. Csak félrevezeted a kérdezőket. Meg hogy ez se jó, az se jó, semmi nem jó. Vagy hogy miért akarsz cserélni, mi bajod a régivel, stb.

Vhiktor