Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
csucsu54 #43305 üzenetére
"Szia!Végül is melyik oledet vetted meg a plazma helyére,milyen a mozgásmegjelenítés a sport adásoknál,a foci mérkőzéseknél a sok zöld nem okoz majd gondot!?"
Mindegyiknek jó már a mozgása, feltéve ha egy sample and hold masinát jó mozgásmegjelenítésűnek lehet nevezni.
(számomra a plazma sokkal jobb ebből a szempontból)
Még nincs róla a topikban konszenzus, de Philips, Sony, Pana jó mozgással bír, LG-nél pedig a C9 és az annál drágább modellek. (B9 pár tag szerint gyengébb, - szerintem is -, de nincs ebben egyetértés)Sportközvetítések zöme 50/60 fps... ott nem kell még interpoláció sem.
-
salapp
addikt
válasz
csucsu54 #43305 üzenetére
Ja, GZ950, nekem semmi bajom a mozgással, viszont imádom, hogy nem vibrál, mint a neoPDP csinálta. És - bár ettől is féltem - ez a típus nem fűt, mint a plazmák. Viszont én sportot, tévéműsort nem nézek rajta, sajnálom szegényt. Néha műholdas adások (arte, 3Sat, ZDFinfo főleg - a logók ezeken általában áttetsző fehérek). Játszani sem. Szóval én neked nem vagyok jó mérce, olyat kérdezz, aki mindenre ezt használja.
A táv kőkorszaki (majdnem ugyanaz a gomb kiosztás, mint a hét éves plazmáén volt), én így szeretem. A menü kinézete a kilencvenes években ragadt, de én igazából megjelenítőként használom, arra tökéletes.
A 720p régebbi filmek is elég jól néznek ki rajta (2,5 m). Szerintem nem bánnád meg, ha amúgy is Panát keresel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest