Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BusinessGuy

őstag

válasz lala666 #42545 üzenetére

Én pár hónapja a q70 és a c9 között vaciláltam mert a q70 75 colosba 500 pénz volt. Végül lemondtam róla mert hiába a méret a c9 a verőfényes kiállítóteremben is bealázta könnyedén plusz megérkezett a korona.... A vírus miatt eltolódott a tv vásárlásom, és sokáig vaciláltam q80, q90 vagy első oled...Végül mindkét tv-t (q90,c9) le tudtam tesztelni rendes otthoni mozis körülmények között. Ha a q90 a c9 árában mozogna nehezebb döntés lett volna de még akkor is talán az oled inkább mert nekem a játék is szempont, na abban meg a nagy q90 fikarcnyival sem tudott többet adni képben(max a 120hz 2k-ban) mint a több éves KS7000-em... A q70 semmilyen téren nem hozza azt amit egy c9, rohadtul nem "csak" a fekete meg a kontraszt a difi... A Sony Xf900as szériája pedig gyakorlatilag a q70 szintjén de inkább kicsit alatta van....
    Amiket az oled mellé lehet tenni és tudnak megközelítőt produkálni mozizásban (játékban kvázi soha) mind bőven drágábbak az azonos méretű aktuális oledeknél....B és C széria áráért vagy alatta szimplán nem egy liga képminőségben amit árulnak az lcd gyártók..

Arra hogy belépő tcl localdimminggel nem komoly difi inkább nem is reagáltam...Oda azért elkél egy szemész...

Új hozzászólás Aktív témák