Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
janos666
üzenetére
Gondoltam én erre, mármint hogy a panel RGB lehetőségei felett van színtorzulás a W pixelek belépése miatt, de azért vetettem el mert egész sötét zöld árnyalatok is számomra túlszaturáltak. Nem tudom, lehet, hogy annyira okádok csak az LCD zöldtől hogy allergiás lettem erre és már olyan szaturáltsági értékek is kicsapják a biztit amit ha műszerrel mérnéd akkor teljesen oké lenne.
Van persze egy olyan olvasata is a dolognak, hogy esetleg a drága youtuberek akiknek az utazási videóit nézem HDR-ben, egyszerűen agyig húzták a színeket és ezen belül náluk a zöld így néz ki jól.
A panel inhomogén ez tutti - de egy fikarcnyival sem rosszabb mint bármelyik másik 65 colos. Ezért is maradt. Az összes ilyen kaki: azaz két oldalt sárgás tint (enyhe). Ez van. Behúztam a sárgát +8-ba, így középen is tényleg sárga, két oldalt meg kicsit kodakos lett
- így nem annyira gáz, mintha középen egy hangyányi zöld is lenne.Rakom az órákat bele, mire a vírus lemegy, már lesz benne 500 legalább szóval megérik a kalibrációdra - úgy is rég találkoztunk!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- így nem annyira gáz, mintha középen egy hangyányi zöld is lenne.
Vhiktor