Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gtaati #31731 üzenetére
Én reggel 9:55-kor hívtam a Savoya üzletnél megadott számot. Az ügyfélszolgálat vette fel, azt mondták, hogy ők még több darabot látnak készleten (darabszámot nem mondhat) Ezután kértem, hogy kapcsoljanak tovább az üzletbe. 10:01-kor fel is vette az üzlet. Ők azt mondták, hogy 2 darab volt náluk, amiből a csomagoltat most vitték el (mondták ezt 10:01-kor és 10-kor nyitottak
), a másik kiállított darabot pedig foglalják és ma mennek vissza érte, így már nincs több náluk készleten.
Nem tudom mi az igazság, de olvastunk itt olyat is, hogy már kedden este sem volt nekik: [link]
Messzebb sajnos nem tudok most menni, mert dolgozom, így a maradék vidéki üzlettel nem próbálkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Classic / Xbox 360
- Okos Otthon / Smart Home
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- sziku69: Szólánc.
- Fujifilm X
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest