- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
SpaceKombajn
üzenetére
"Ez jó hír, hogy sportra jó az OLED (GT50 plazma van most), majd meg kell néznem élőben is.
24p film lejátszásnál akkor alapból riceg, akadozik kicsit és ezt szoftveresen lehet kisimítani?"Ez mindig egyénfüggő lesz. Érdemes megnézni, kipróbálni mert nem mindenki érzékeny annyira erre a mozgástémára. Talán akik itt fórumoznak azok közül többen, ez egyértelmű.
Van olyan barátom aki símán nézi LCD-n a filmeket 10-esnek megfelelő DeJudderrel. (Samsung tévén)
Fogalmam sincs milyen a 2017-es oled-széria, de azt tudom mondani, hogy a 2016-oshoz képest a 2018-as modellek (a9-esek elsősorban) nagy előrelépést jelentenek mozgásmegjelenítésben mint a 2 évvel korábbiak.
Nem tudom mit csinál a processzor és a tévé teljesen kikapcsolt mozgásjavítások esetén - lehet semmit -, de teljesen más a feeling mint a régi tévén.A motion pro (BFI) tényleg kicsit villog, de ami fontosabb, hogy nem sokat javít a képen akkor sem ha bekapcsolod.
De legalább elmondhatjuk, hogy van.
(nincs értelme így szerintem sem)A DeJudder-el nem érdemes próbálkozni, mert továbbra is szappanopera effektet generál, részemről ez undormány. De van akinek tetszik ahogy fentebb írtam.
A DeBLur annyiban más a 2016-oshoz képest, hogy bekapcsolva sem látom a képhibákat. Persze biztos ki lehetne valahogy szúrni őket, de nem artifactol annyira durván mint korábban. Az e6v-n egyszerűen nem lehetett nem észrevenni ha be volt kapcsolva. -
válasz
SpaceKombajn
üzenetére
próbáld ki, szerintem nem riceg (a film)
NFL-re meg tök jó -
válasz
SpaceKombajn
üzenetére
Én madVR-t használok PC-ről lejátszásra. Zero akadozás, judder. Tökéletesen folyamatos lejátszás. A legjobb minőségű felskálázó és lejátszó. Persze ehhez PC kell és off topic is.
-
PuMbA
titán
válasz
SpaceKombajn
üzenetére
24p-nél akadozik, de majd meglátod egy boltban, csak vigyél magaddal filmet. Úgyis az lesz a lényeg. Szoftveresen bármit lehet, de az sosem megoldás, hiszen képhibákat okoz, szóval én elvetném. Vigyél sportközvetítést is, ha tudsz és összehasonlíthatod mondjuk egy Sony XF9005-tel, ami egy top TV sportra folyamatosság szempontjából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(nincs értelme így szerintem sem)
Vhiktor