Hirdetés
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- One mobilszolgáltatások
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partizan182
senior tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Itt inkább egy 96-os dízeles mustangod van és a kérdés hogy +20% - ért neme éri mégis meg a Tesla.
-
Partizan182
senior tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Limitált csúcsfény + limitált színtér + nagyonkevés 8 bit színgradiens.
Majd ha lesz lehetőséged nézd meg otthoni körülmények között ugyanazzal az anyaggal (hdr be/ki), addig felesleges hitetlenkedni.
10.000 csúcsfénnyel, rec2020-ban, 12bittel szemben meg a mostani hdr tűnne fátyolosnak, szal minden relatív.
-
Partizan182
senior tag
Ke? Hugom tegnap átjött vendégségbe, azt se tudja a HDRt eszik vagy isszák.
Idézem: "Tényleg olyan mintha egy koszos fátylat lehúztak volna a képernyőről. Zolinak (hapsija) kérlek ne mutasd meg."
Uncharted 4en csodajó a hdr on/off, különösen hogy az már SDRben is gyönyörű, szal tényleg csak a technológia rak hozzá (nem a jobb uhd mastering pl).
-
Partizan182
senior tag
válasz
mike92
üzenetére
Kalibráció: pár száz óra bejáratás után lehet értelme, haladó képprofil elég pontos alapból de ugye semmi se tökéletes, lehet jobb, itt jön be a képbe a kalibráció. Úgy általában az LG oledek kicsit túl sok zölddel jönnek ki a gyárból, nyáron én is tervezem kalibráltatni mert elôzô be volt állítva és ahhoz képest észreveszem a különbséget.
-
Partizan182
senior tag
válasz
salapp
üzenetére
"A mérnököknek új, suttyóbiztos megoldásokat kell kifejleszteni, hogy legalább addig ne égesse be az átlag amcsi gyökér, amíg ki nem dobja, le nem cseréli 3-5 éven belül."
Ez nagyon adja, remélem az idei év "CsóróOLED"-je a "Suttyóbiztos OLED" lesz
Átlag amerikai lassan már tévé előfizetéssel sem rendelkezik (cut the chord ott nagyon megy), Netflix, Hulu, Amazon, ezek pörögnek. -
Partizan182
senior tag
Nem sikerült még senkinek beégetnie. 2 Beégés volt itt az elmúlt 3 évben, mindkettő 6-os széria:
- 1 fő háttértévének használta, napi 18 órában ment max fényerőn, ebből napi 2 kacsatévé, a logó fél év múlva látszik tesztábrán / homogén felületen
- Másik eset Eurosport piros "Live" logó lenyomata, ha jól rémlik kb 1,5 használat után, ebből pár száz óra Eurosport. Fényerőt itt nem tudom, Daneel majd segít
Nekem 2 évig pörgött a FHD EG910-es, pécé megjelenítő + PS4 is volt bőven, semmi baja nem volt. 7-es szérián már annyi beégés-elkerülő biszbasz van (Pixel shift, logó-dimmelés) hogy kicsi az esélye. RTINGs futtat most beégés-tesztet, ott azért látszik hogy nem minden panel egyforma, van ami jobban hajlamos ilyesmire.
-
Partizan182
senior tag
LG B7/C7 (mindegy hogy melyik, csak a design különbözik).
20 ms input lag, mindent tud amit lent írsz. 800-850k körül vesztegetik (tán egy napra betekintett 750 környékére).
Venni mostanában érdemes mert szórják a tavalyi készletet, új 8-as széria 65 colon bőven milla felett lesz, Black Friday-ig biztos (sőt inkább jövő tavaszig).
Képminőség szempontjából szinte mindegy melyik gyártó melyik modelljét húzod be, ugyanaz az LG panel van mindegyikben.
-
Partizan182
senior tag
Hehe, nekem anno a FHD 910 volt ilyen impulse buy, azon húztam fel magam hogy a 8 éves 6os samu lcdn nem tudtam megoldani hogy a Bloodborne ne törje a "feketét".
A vicc az hogy a 910 talán még jobban pusztítja a shadow detailt, szal ez a probléma nem oldódott meg, minden más igen

-
Partizan182
senior tag
Ez kicsit off itt, manapság egyébként ezek a tapiszarok ezerszer nagyobb problémák mint a tévé, iszonyat nehéz leszedni őket róla.
Nagyon kellenek a keretek, háttértévé nálunk pl mint koncepció nem létezik, ha nézni akar valamit előre meg kell mondania mit szeretne és mennyit (pedig aztán én tényleg minden technót beengedek otthonra, VRt pl imádják). Cserébe kacsatévé mentes a panel

-
Partizan182
senior tag
válasz
üzenetére
Igazatok van, én néztem be, csak az ABSLt lehet kikapcsolni. Azért csodálkozom, hacsak nem teraszon használja valaki, A7 fényereje elég kell hogy legyen, én anno 70en használtam az enyémet nappal.
Ha nap süt rá akkor a fényerő lesz a legkisebb gond már középtávon is, azt az oled nemszeresse.
-
Partizan182
senior tag
válasz
sakal83
üzenetére
Azzal számolj hogy a Sony-nak 2 nagyságrenddel gyengébb a fényelnyelő bevonata, amit peak fényerőn nyersz azt ott elveszted simán.
ABL nélkül olyan 330 nit az A7 fénye maxon (vs 390 a Sonynak, szal nem nagy előrelépés), ha bátor vagy kapcsold ki az ABL-t szervízmenüből (infrás telefon kell hozzá meg egy kb 10 eurós app).
Gyerek mellett tévé lol, tévézés esti urimulatság lesz hidd el. Piciknek (2-3 éves kor alatt) nagyon megterhelő az az audio-vizális inger, full kikészülnek tőle.
-
Partizan182
senior tag
válasz
torma1981
üzenetére
4k szarni bele, a HDR a lényeg. 65 col felett talán van értelme a 4knak, 55-ön semmi előnye. Pláne a mai filmes anyagokkal aminek 95%-a upscale. Vagy csak én vakultam meg öreg koromra.
Ps4Pro is kidobott pénz volt (najó nem, de csak VR miatt), alap PS4 FHD HDR-ben ugyanolyan álleejtős volt B7-en.
-
Partizan182
senior tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Onnan indul mindig hogy megér-e +25% pézt a B7 az A7hez képest. Szvsz sokaknál a 350k a topmax, emiatt ez kb hetente felmerül mert a A7 már egy ideje ennyibe kerül.
HDRről meg igazából visszaváltani nagyon fájdalmas (ugyanazzal a kontenttel), vagy ha egymás mellett látod. Mire hazamész a 910 is ugyanolyan szépnek fog tűnni, mert lássuk be fasza kis gép azis (2 évig én is azt nyúztam).
-
Partizan182
senior tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Avengers 2t hogy sikerült HDRben csekkolni tekintve hogy csak SDRben jelent meg? Vagy ez unrelated?
-
Partizan182
senior tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Lehet félreértesz, imádtam a 910et, az majdnemhogy kimaxolta amit az SDRből ki lehet hozni.
De ez a hdr egy másik világ. Mintha egy fátylat húztak volna le a képről. Asse tudtam addig hogy volt rajta (fátyol).
-
Partizan182
senior tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Kalibri.hu, fényerőt estihez 100 nitre, nappali profilhoz 250-re allitotta a srác.
-
Partizan182
senior tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
910-et professzionálisan kalibráltattam műszerrel. B7et még nem, egyenlőre bejáratós.
Aki a HDRt nem látja az vak. Kontentfüggő hogy mekkorát üt de amikor odacsap az nagyon fáj.
Pacific rim, blade runner, Altered carbon, planet earth 2, grand turismo sport, uncharted, Horizon zero dawn stb, ezek iszonyat adják. De nemrég az új orient expresst néztük, ott is szép volt nagyon.
De igaz hogy vannak kevésbé ütős masterek, Jupiter ascending pl elég tré volt.
Ps4en aza jó hogy lehet kapcsolni, real time látod az előtte utánát. Nem lenne több fenntartásod hidd el.
-
Partizan182
senior tag
válasz
adamssss
üzenetére
Én 910-ről váltottam B7-re és van különbség bőven, HDR szétbasz mindent amit a képminőségről tudni véltem.
Ráadásul nem a "megérte váltani" önigazolás mondatja velem mert kvázi ingyen volt az upgrade.
SDRben kisebb a különbség, de a tisztább near black, jobb shadow detail, rácsháló hiánya és a kevésbé agresszív ABL annak is jót tesz.
-
Partizan182
senior tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Meg hát, szted hogy lett meg a halott subpixel? Nem eladtam, csereutalványt kaptam (nem beégés gondja volt hanem banding/tinting).
-
Partizan182
senior tag
válasz
perecKING
üzenetére
Itt a hiba, kvazi maxon járatod fél éve napi 18 órát. Nem verte ki a család szemét a fényerô?
Halado 1-2-t be kell allitani nappali/esti viszonyokhoz, oled light 50 fölé csak akkor ha a szpotlámpától végképp nem látjátok a képet. Rtings.com-on találsz pontos beállításokat.
Sajnos a default képmódok mindenhol ilyen túlvezérelt csiricsáré szarok, nem csak az LGnél. Háttértévére az oled nem a legjobb választás, jobban járnál LCDvel, azt lehet gyötörni ezerrel.
-
Partizan182
senior tag
válasz
salapp
üzenetére
Halott subpixelt nagyon nehéz kiszúrni hacsak nem keresed direkt tesztábrán, uniformitási gondjai meg minden olednek vannak.
Közben látom Gyuri válaszolt, ezek szerint elhalt a piros subpixel. Enyémen 3 is volt (halott piros sub), valós anyagnál sose tűnt volna fel.
Mostani B7-en felső 1/4ed részen hűvösebb a fehér színhőmérséklet mint alatta, ez néha látszik, de már úgy vagyok vele hogy leszarom, tökéletes panel úgy sincs.
-
Partizan182
senior tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
910-et régóta nem gyártanak, ívelt panelt sem sztem, szinte biztos hogy refurb panelt fogsz kapni. Én anno így jártam, szarabb panelt kaptam mint a régi, elnentem vele, parasztságnak gondoltam volna ott visszacseréltetni.
Mondjuk nekem hosszú távon kifizetődött ugye

-
Partizan182
senior tag
válasz
üzenetére
Egyébként igazad van, európában/ázsiában erôs a samu, igazából USben szenved nagyon (17% premium market share a korábbi 55%-ról). De a trend egyértelmû, egyre nehezebb ezekkel a kétszemélyes edge lit lcdkkel kiállni az oledek mellé. Pana pl már nem is erôlteti a dolgot, Sony se hoz új prémium lcdt idén. A felirat ott van fenn a falon, Samunál is tudnak olvasni.
-
-
Partizan182
senior tag
válasz
Gtaati
üzenetére
Én custom 2/2-n használom, hetente egyszer én is kiszúrok egy egy hibát (pl kék ég elôtt repülô madárral nem tud mit kezdeni nagyon), akadozásokkal nem találkoztam.
Csak azért írtam hogy ha a 48 fpsre vagy kíváncsi azt meg tudod ezzel is kozeliteni kb. Nyilvan ott akadás nem lesz (képi hibák igen, hacsak nem az egyszem nativ 48 fps hobbitot nezed).
-
Partizan182
senior tag
válasz
Nico Toscani
üzenetére
Sztem hívd fel ôket és kérdezd meg, egyszerûbb mint azon merengeni hogy mire gondolhatott a szerzô.
-
Partizan182
senior tag
Miért tennétek ilyet? 600-700-as csúcsfénnyel a legszimplább 1000nites HDR10 is kompromisszumos a tonemapping miatt, ha lejjebb húzod a plafont azzal csak nyomod össze a dinamikus range-et.
Active Hdr be van kapcsolva? Dolby Visiont hogy nézitek így, hisz ott az Oled light nem a fényerőt szabályozza, nem is tudnád lejjebb venni.
-
Partizan182
senior tag
válasz
xedamen
üzenetére
Itt egy jó cikk a témában:
A lényeg:
"Here's the big question, though: Do you care? If you were to set your TV to Warm or one of the middle settings, your first reaction is that it's going to look too red. This is because you're used to the blue image.
If you don't care, go ahead and leave it. The calibration police aren't going to knock on your door and demand you change your TV to a more accurate setting. But if you want an image more like what the director intended, switch to one of the warmer settings. Give it a day or two to allow your brain to adjust. If after a few days you want to go back, by all means. I'll warn you though, it's now going to look really blue. "
Protipp: állítsd be mozi módra, Warm2, Rtings egy az egyben. Menj ki a szobából 5 percre. Gyere vissza és nézz valamit 20 percig. Majd rakd vissza Normal módra. Fájni fog ígérem

-
Partizan182
senior tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
54-es oled light egyáltalán nem túlzó nappali körülményekhez, én anno 70-en használtam ha sok volt a napfény a szobában.
Képvisszamaradás 30-as Oled lightnál is van, de ki nem kakizza le, megoldja a pixelfrissítő másnapra.
-
Partizan182
senior tag
válasz
xedamen
üzenetére
2 évig volt FHD oledem, PC fő kijelző + PS4, semmi beégés.
Azért fél mindenki a beégéstől mert a Samu ezt tolja (mármint hogy az Oled beég). Fórum indulása óta itt senkinek sem volt beégése, amit máshol online találni az vagy látványosan bemutató darab (demo anyag fut rajta hónapokig, kompenzációs ciklus nuku), vagy valami nagyon komoly félre-használat áldozata (pl kizárólag CNN-t néz vki, pár hónap után látszódni fog az info-csík).
Itteni legdurvább Image retention a múltkor volt linkelve, Win10 háttér hagyott lenyomtatot egy 100/100-on hajtott készüléken, ez kb a legdurvább kínzás amit el lehet a tévével követni. Nem egészen másnapig állt fenn a probléma, mikoris a pixefrissítés full eltüntette (az a dolga).
Protippek: Ne kínozd szét direkt. Ez nem PC monitor, ha csak arra kell, nézelődj máshol. Minden mást megold az elektronika.
-
Partizan182
senior tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Konzol / PC forrás esetén nem ördögtől való a Full RGB, nyilván Bluray-ek limitedben vannak kódolva, belső lejátszóról ezért nem lehet váltani.
A vicc az hogy ha PC-ről nézel filmet lehet hogy érdemesebb fullon hagyni, ezek a videókártyák mindig full rgb-n dolgoznak és utólag szűkítik le limitedre, egy full->limited konverziót megspórolsz így.
Full RGB-n:
Limited videóanyag -> Konvertál fullra a vidikártya -> megkapja a TV a fullt
Limiteden:
Limited videóanyag -> Konvertál fullra a vidikártya -> Visszakonvertál limitedre -> megkapja a TV a limitedet.
HDR esetén mi az isten értelme van a limited/full mókának az passz, de ott is választható.
-
Partizan182
senior tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
EG910 40-en ment. B7 28-on hozzá képest szpotlámpa.
-
Partizan182
senior tag
válasz
xedamen
üzenetére
Q7 teszt Rtings-ről:
HDR Real Scene Peak Brightness : 419 cd/m2
1500 nitet max a 10%-os test patternen tudja vivid módban. Valós kontentben a kikapcsolhatatlan edge dimming megoldja a fényerő kérdést.
B7 olyan 700 niten hozza a speculart, személyes tapasztalat hogy kiveri a szemem olyan fényes. SDR-ben 28-on használjuk az Oled lightot (a 100-ból), a lányom panaszkodik hogy papa, túl fényes, bántja a szemem.
Aki szerint az oled fényereje nem elég az még nem látta otthon.
-
Partizan182
senior tag
HDR: 100/100, ott ez nem vitatéma, PQ EOTF görbét kell követni.
Sdr: fényviszonyoktól függ. Full sötétben B7 30-as oled lighnál már kiveri a szemem. Nappal simán elengedem 55ig. 100-as kontraszt mellett írom ezt, ha leveszed a kontrasztot emelned kell az oled lightot is.
-
Partizan182
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Röviden: szinte senki. Vhol olvastam hogy a B széria kb 90%-os részesedéssel bír az LG oledek közt eladás tekintetében. E/G/W ilyen presztízs termékek, arra jó hogy lehet vele villogni akinek mindegy a péz. Jelen formájában a C széria szvsz felesleges.
-
Partizan182
senior tag
Prémium home appliance meg prémium tv húzta fel a bevételt rekordmagasságba, profitot meg 85%-al a tavalyi fölé. Lehet hogy pünkösdi királyság de egy jóárasított oleddel nem csak a saját középkategóriás lcd bizniszét nyírná ki hanem a teljes prémium oled portfólióját.
Ez nem olyan mint az lcd hogy van a gagyi meg a fasza kvantumpöttyös localdiminnges 5x annyiért, oled az oled, ha 200-ért megkapnád ugyanazt a képminőséget senki se venne 600-ért prémium cuccot.
-
Partizan182
senior tag
"Csak a prémium kategóriából nem lehet megélni."
Százezer Apple részvényes egyszerre röhögött fel ezt olvasva. Tömegterméket, pláne ha bemész egy árversenybe kb nullásan lehet eladni. Prémiumért annyit kérsz amennyit nem szégyellsz. Ráadásul az LGD-nek az is buli ha a Sony, Pana, Phillips stb prémiumtermékeit veszik, az is oled mind már. Lg IPS gyártása dettó szárnyal, már a Samu is tőlük veszi a panelt, olyan eredményei vannak az egész tv divízónak hogy a CFO elcsöppen örömében.
Konkurencia kellene ide, nem új gyártósorok.
-
Partizan182
senior tag
válasz
üzenetére
Ahogy írták: uncharted 4 (+ lost legacy), Gran Tourismo sport, Horizon zero dawn, witcher, van egy csomó.
Mass Effect andromeda akkora szar hogy ide bűzlik, mégsem tudom letenni mert egyszerűen annyira gyönyörű.
@Joshi: ja, tökéletesen megy 1080p mellett a HDR, pró se kell hozzá.
-
Partizan182
senior tag
Hát srácok nem tudom, megy itt a HDR szakértés de olvasva kevés első kézből származó tapasztalat alapján. Csekkolgatom a kicsikét pár cuccal, a Pacitic Rim HDR konkrétan olyan szinten agyonveri az érzékszerveimet, sima 1080p Bluray verzió utána olyan mintha egy szürkehályogos vénasszony szemével nézném.
Ez a specular olyan szinten ad hozzá az élményhez hogy olyan nincs is. Innen nincs visszaút, ez a jövő.
-
Partizan182
senior tag
Azt elhiszem, bár a PC-s HDR-t az itteni beszámolók alapján egyenlőre bottal sem piszkálnám (elmeállapotomra ennél igyekszem jobban vigyázni). Sima PS4-ről is ég és föld, HDR fullhd mellett is odacsap mint kiderült.
Near black uniformity nem a legjobb, de mindenhol azt olvasom hogy a 7-es széria ilyen szempontból visszalépés, mindegy, ez legyen a legnagyobb bajom.
-
Partizan182
senior tag
Nnna, 2 év után az eg910 cserélődött B7-re, HDR agyoncsapott és sose akarok visszamenni

SDR-ben is jobb egy picit, nagyon tetszik eddig.
-
Partizan182
senior tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Gondolj bele: Pana/Philips/Sony/... -nak nem különösebb érdeke reklámozni hogy a panelt az LG-től veszik. Pláne hogy felárral adják kvázi ugyanazt az LG-hez képest.
LG nyilván nem fogja a konkurencia termékeit "fényezni", LG Display (aki ténylegesen a paneleket szállítja) meg B2B üzletág, ők nem fognak a public részére reklámozni/nyilatkozgatni, minek tennék, közvetlen nem adnak el konzumereknek.
-
Partizan182
senior tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Hivatalos info nincs sehol, de tesztek alapján 2017-es panelek mennek a többibe is (csúcsfény, near black alapján látszik a különbség/hasonlóság).
-
Partizan182
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Lal, ha leolvasol a kommentekben kiderül hogy egy másik srácnak ugyanez a pattern volt beégve első perctől, ez egy store demó tévé volt amin ugyanaz a 2 perces loop ment hónapokig + este áramtalanítanak hogy még csak véletlenül se futhasson le a kompi ciklus.
Persze ezt nem mondja a videóban (leárazott kiállított tévét vett), csak megy a rinya hogy szar az oled. Reprezentatív na.
-
Partizan182
senior tag
válasz
Sz.Miki
üzenetére
"Arra nincs opció, hogy 4 ora aktív használat után automatikusan fusson le, ez hogyan ellenőrizhető?"
Annyira van h ezt ki sem tudod kapcsolni
Onnan tudod hogy fut standbyban, hogy a kikapcsolás után nem kattan azonnal hanem csak pár perc múlva. Igazából nem kell ezen feszülni, csinálja magától a háttérben. -
Partizan182
senior tag
Index/rendon: az azért érdekes hogy csak az retteg a beégéstől akinek nincs oledje. Kifogást lehet találni ezret, ha neked a beégés az hát legyen.
Innen még senkinek se égett be, többen is használjuk Pcre kötve (pl én másfél éve, persze leginkább gaming/filmek/sorozatok). Image retention simán van pár perc után, majd ahogy jött el is tűnik. Állóképre nem az Oled való, de ez sem újdonság. Félévente felkerül egy új idióta AVforumsra meg jutubra aki vélhetően szervizmenüből kikapcsolta az ABL-t, pixel shiftet, mindent ami megakadályozza a beégést aztán csodálkozik hogy napi 20 óra sky news vagy focicsatorna után ottmarad a lenyomat.
-
Partizan182
senior tag
válasz
Sz.Miki
üzenetére
Nem valósághűre kalibrálunk hanem D65-re

A lényeg hogy van ez az industry standard, minden professzionalis monitor erre van kalibrálva, ezen végzik az utómunkákat, ami legfontosabb a color gradinget. A cél az hogy amit otthon látsz minél közelebb legyen ahhoz amit a rendező látott.
Tesztek alapján a Warm2 preset is kicsit túl kékes/zöldes, esélyes hogy profi kalibrátor ennél is kicsit melegebbre állítaná. Nekem kb 4 hónap folyamatos normál-warm1-warm2 valcillálás után állt össze a "kép" a fejemben, hogy jaaa, moziban is ilyen meg jaa így természetesek a színtónusok.
-
Partizan182
senior tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Jó cikk, itt a lényeg:
" Azaz a legáltalánosabban kapható FullHD passzív TV-k, csak 1920x540 pixelt tudnak megjeleníteni 3D-ben"
EG910 is ilyen, ha SBS anyaggal eteted akkor 960x540-re redukálod a felbontást. Ezért preferált az OU.
-
Partizan182
senior tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Úgy tudom a 3d maszk a függőleges tengelyt felezi 910-nél, sbs-el a vízszintes felbontast is felezed. Máshol is OU-t írnak erre.
-
Partizan182
senior tag
Képmód haladó 1-2, Oled lightot beállítod a szoba fényviszonyainak megfelelően és kész vagy.
3d OU mindenképp, ott kinaxolhatod az Oled lightot.Még a Trumotion-al lehet játszani, custom 3/3 bejott páraknak.
Játékhoz Pcre átbevezni a Hdmi inputot és game mód. Jó szórakozást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Átlag amerikai lassan már tévé előfizetéssel sem rendelkezik (cut the chord ott nagyon megy), Netflix, Hulu, Amazon, ezek pörögnek.

Vhiktor