Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4RWIN
tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget.
Valószínűleg akkor elvetem ezt az oled dolgot egyelőre. Azért gondoltam, mert már nincs nagy árkülönbség egy jobb ips/va és oled között.
Emiki6, megnezem.
Szemkímélés szempontjából nagy különbségek vannak egyébként a különböző technológiák között?
-
G4RWIN
tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy új monitor beszerzésén. Nem tudom, hogy érdemes - e (szabad e) erre a felhasználásra oledet venni, ami 3D s szerkezetépítő modellező és szerkesztő program, tekla structures használata lenne.
Modell és rajz nézetben fekete háttér, emiatt jött képbe az oled technológia. Másfelől sok statikus tartalom, kezelőpanelek stb.
Jelenleg egy régebbi aoc IPS 32" qhd és egy 21:9 34" msi wqhd VA monitort használok, de egyik sem az igazi.
Általában esténként dolgozom otthon 2-4 órát, tehát nem kell nagyon magas fényerő.
Ehhez szerintetek megfelelő lehet az oled?
Köszi a segítséget!Az még egy másik kérdés, hogy maradjon az 1440p vagy 4K ra lépjek fel..
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258