-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4RWIN
tag
válasz
szasanyi #297 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget.
Valószínűleg akkor elvetem ezt az oled dolgot egyelőre. Azért gondoltam, mert már nincs nagy árkülönbség egy jobb ips/va és oled között.
Emiki6, megnezem.
Szemkímélés szempontjából nagy különbségek vannak egyébként a különböző technológiák között?
-
G4RWIN
tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy új monitor beszerzésén. Nem tudom, hogy érdemes - e (szabad e) erre a felhasználásra oledet venni, ami 3D s szerkezetépítő modellező és szerkesztő program, tekla structures használata lenne.
Modell és rajz nézetben fekete háttér, emiatt jött képbe az oled technológia. Másfelől sok statikus tartalom, kezelőpanelek stb.
Jelenleg egy régebbi aoc IPS 32" qhd és egy 21:9 34" msi wqhd VA monitort használok, de egyik sem az igazi.
Általában esténként dolgozom otthon 2-4 órát, tehát nem kell nagyon magas fényerő.
Ehhez szerintetek megfelelő lehet az oled?
Köszi a segítséget!Az még egy másik kérdés, hogy maradjon az 1440p vagy 4K ra lépjek fel..
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest