- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
Nem reagáltam eddig, de köszi az infót nekem is!
Kicsit off, de ha az oled nem ajánlott, egyáltalán lenne értelme nézelődni? Őszintén szólva a mostani, lassan 10 éves IPS Benq monitoromnak is igencsak szép képe van 2560x1440-en (van egy fél éves LG OLED tévém is, ennyi viszonyítási alapom van) és ahogy nézegettem a 21:9-es "gaming" monitorokat, majd mindegyik VA paneles. Nekem volt egy VA paneles monitorom a mostani IPS előtt és bizony az borzasztóan fakó volt, ezért is cseréltem anno a mostanira. Az én szememnek az IPS sokkal "színesebb", részletgazdagabbnak hat.
Vajon egy mostani VA 21:9 jobb lehet? Mondjuk egy miniled? Vagy nem is tudom merre kellene innen továbbindulni. Ahogy látom az IPS kihalóban van, vagy legalábbis manapság az a "gagyi" kategória. Régen a TN volt ahogy emlékszem.
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok,
Samu G8 S34DG850SU monitor ajánlott vétel? Most egy sima Benq 27” IPS monitorom van, azt váltaná. Általános felhasználás, böngészés és kis gémelés.
Régebbi gépem van GTX 1070-es kártyával, viszont amikkel játszom arra elég. Lesz bármilyen hátrányom, ha fixálom az fps-t 60-70-re egy efféle monitoron?
Mostani monitorom is annyit tud kb és igazából ezzel sincs bajom, viszont tetszene a nagyobb kép és az oled technológia.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Skynet258