Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomasz94
csendes tag
Én az összes monitorom úgy használtam hogy bekapcsoltam új korában és végig standby ban ment
főleg ezen az uj LG n még visszajelző kis led sincs szoval teljesen olyan mintha kilenne kapcsolva miután felállok a géptől. És igen olyankor fut le általában a pixel refresh szóval jó dolog. -
Skynet258
Topikgazda
Semminél sem gond semennyire sem a standby (évente fizetsz érte kb 100Ft-ot), sőt; aki lekapcsolgatja a hosszabbítót meg kihúzza az OLED-et, annál kb soha nem fog tudni lefutni a beégés elleni védelem (illetve annak egyik alappillére, ami pixel refresh-t csinál standby-ban lévő monitornál, általában 4 óra használat után).
Másik oldalon ez az OLED dolog túl van misztifikálva; egy IPS monitort sem kell teliholdkor szüzek vérével locsolni, hogy jól működjön, egy VA-t sem, a TN meg ott r*hadjon el ahol van.
Na hát az OLED-nél is annyi van, hogy megveszed, bekapcsolod, használod, ennyi. Max elolvasod a használatit meg a marketinges oldalt, ahol leírják melyik feature mit csinál valójában, nyugtázod, hogy ügyesen költötted el a 2-3-x százezret, és élvezettel bambulod a kijelzőt. Ennyi vele a teendő, semmi más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 27 4K USB-C Hub Monitor - P2723QE - Garanciával
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Eladó Philips Evnia 32M2N6800M 32" 4K Mini-LED Gaming Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nekem is telekomos az otthoni szolgáltatás, januárba viszem át a 3 mobil előfizetést a T-hez, magenta1-be gondolom sok kedvezmény jár...
Na hát az OLED-nél is annyi van, hogy megveszed, bekapcsolod, használod, ennyi. Max elolvasod a használatit meg a marketinges oldalt, ahol leírják melyik feature mit csinál valójában, nyugtázod, hogy ügyesen költötted el a 2-3-x százezret, és élvezettel bambulod a kijelzőt. Ennyi vele a teendő, semmi más.
Skynet258