Hirdetés
- Garmin topik
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Igen, valószínűleg így teszek, holnap itthon leszek, próbálgatom intenzívebben minden körülmények között és hát közben erősen gondolkodom.
Maga a monitor egyébként nem rossz, szép színek, minden rendben vele, pixelhibája sincs, azt is átnéztem, csak ez ütötte meg legelőször a fülemet, persze egyből maximális képfrissítésre állítottam, és olvastam egy helyen, hogy ki lehet próbálni a képfrissítést picit visszább állítani. 240Hz volt a következő lépcső visszafele és hát ott tényleg gyakorlatilag ha felmászom a monitor tetejére a fülemmel akkor hallom. A 280Hz az borzasztó, azt nem is tudnám elviselni..
A CW amúgy nálam is elég erősen kompromisszumos, mert tinnitus beteg vagyok így van bizonyos frekvencia zaj alatt nem hallok sípolást, mert amúgy is egy folyamatos sípolással a fülemben élem az életem, de a CW az pont egy olyan frekvencián van, hogy az amúgy is rossz fülemet iszonyatosan irritálja és mintha pengetnék az agyamban a húrokat.
Alzától vettem, talán ott kicsit rugalmasabb az elállás csak nekem futároztatni kell aztán erősen bele kell számolnom az ünnepi hajtást a futároknál is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Maga a monitor egyébként nem rossz, szép színek, minden rendben vele, pixelhibája sincs, azt is átnéztem, csak ez ütötte meg legelőször a fülemet, persze egyből maximális képfrissítésre állítottam, és olvastam egy helyen, hogy ki lehet próbálni a képfrissítést picit visszább állítani. 240Hz volt a következő lépcső visszafele és hát ott tényleg gyakorlatilag ha felmászom a monitor tetejére a fülemmel akkor hallom. A 280Hz az borzasztó, azt nem is tudnám elviselni..
Skynet258