- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
nagyúr
Szerintem igenis sokat fejlődött az OLED gyártástechnolgóia hiszen ennek köszönhetjük az olcsóbb értékek megjelenését és a pixelsűrüség növelést, adott zsarzs kisebb meghibásodási rátával jön ki, ezáltal 100% hogy az élettartam is növekedett --> ha növekedett akkor a burn in is csökken hiszen a subpixelek nem halnak el és maradnak mindig kicsit nyitotott állapotban, ugye a burn in is 2 típus lehet:
1- teljesen halott subpixel (bizonyos színek nem keverhetőek ki)
2 - valamelyik pixel (nem sub) nem vezérelhető teljes egészben ( mindig azonos RGB szinskálán marad a vezérlés)Leginkább a Skoda SuperB menetfényéhez tudom viszonyítani: 2017 előtti lámpák képesek a fehér szín helyett sárgán üzemelni majd teljesen üzemképtelenné válni --> LEd bajusz cserével javítható. 2018-ban más gyártástechnológia lett bevezetve és a gyári élettartamuk sokat nőtt.
Ha azt mondod nem volt fejlesztés akkor az árak is máshogy alakulnak és Firmware frissítésre sem lenne szükség mert már minden adott 2016 óta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258