- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Nintendo DS-sel pózol egy OnePlus
- Ha videojátékban újra lehet éledni, a telefonpiacon is!
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
válasz
4264adam
üzenetére
Köszi az infót.
#2232koxx: Ezzel nincs probléma, mert a MacType meg az egyéb finomhangolásokkal kb. jobb a clarity-je mint az MSI-nek volt gyárilag, nagyon sokat lehet a gyárin javítani. Nyilván a WOLED gyári az instant kuka annyira zavaró. Nekem nagy a 32 ilyen távolságból, próbáltam de zavar hogy bizonyos játékoknál nem látom be a teret mozgatni kell hozzá a fejemet illetve 5070ti-al a 4k azért eléggé kompromisszumos tud lenni néha..A jövőben meg még jobban talán.
#2233Csandi: Lehet az én szememmel van baj de a feleségem is mondta úgy hogy meg sem említettem neki hogy azt érzi hogy a szemével nem tud megfelelően ráfókuszálni a szövegre. Fiatalabb is és jobb is a szeme..
Igen a redditet végigbújtam, de pont ezért is mertem bevállalni mert a sok panasz mellett sokan azt írták hogy teljesen jó a matt. Ezért is nehéz most eldöntenem, hogy a woled/qd-led eltérés a matt vagy én magam vagyok a probléma..
Én amúgy fogadnék vendéget hogy megmutassam de egy 5 hónapossal otthon ez most egy kicsit macerás lenne..
Néha még én is alig merek hazamenni.. 
Tandemes dolgokat láttam már, meg mindent megnéztem ami felkerült eddig, lehet hogy jó alternatíva lesz nem tudom még.. 3 hónap az most sok monitor nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Asustor NAS
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Tesla topik
- További aktív témák...
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- 27% - GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - ASUS VA27EHF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - Acer CBA272H VA Monitor! 1920 1080 / 100Hz / 4ms / FreeSync
- LG UltraGear 32GS85Q-B 2027. 8. hó-ig garanciás
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Orionix 32 GB (2 x16 GB) DDR4 3600MHz CL18 ram kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igen a redditet végigbújtam, de pont ezért is mertem bevállalni mert a sok panasz mellett sokan azt írták hogy teljesen jó a matt. Ezért is nehéz most eldöntenem, hogy a woled/qd-led eltérés a matt vagy én magam vagyok a probléma..
Én amúgy fogadnék vendéget hogy megmutassam de egy 5 hónapossal otthon ez most egy kicsit macerás lenne..
Néha még én is alig merek hazamenni.. 
Skynet258