- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Pár csepp víz bejutott az EKEN H9R-em vízálló tokján keresztül, nem lett gáz, de rendelnék újat. Ez a vízálló tok jó lehet hozzá:
[link] ?
A cím szerint igen, de SJCAM-hoz való elvileg.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Kollégám rendelt egy EKEN H9R-t, melyre vámeljárásról szóló sms-t kapott a postától. Nekem, és az egyik cimborámnak sem volt ilyen, nem tudom már, hogy mi volt a csomagon, de sztem értékmegjelölés nélkül. Áfás lesz a téma?
-
motoflug
őstag
SZiasztok!
Annp, pár hónapja, itteni ajánlásra, a megbízható Alis forrásból vettem egy EKEN H9R-t, ami azóta is teszi a dolgát rendesen. Most rámegyek a linkre, akkor már EKEN feliratos a kamera, az enyémen nincs felirat. Attól még eredeti?
-
motoflug
őstag
EKEN H9R rovid tapasztalatok:
- 1080p 60fps-en a kepe teljesen jo, nagyjabol olyan, mint amiket a YT-n lehet latni. 4K, es a slowmot egyelore meg nem probaltam.
- Fenykepek: Kozossegi mediara valo fitozasra alkalmas, de nagy mertekben elmarad egy mobilos kameratol is. Egyebkent vallalhato, nincs vele gond, talan a szeleinel eletlenek.
- Rengeteg tartozek, amik kozul a taviranyito es a vihallo tok a legjobb szamomra.
- 32Gb-os kartyara kb. 3 ora video ferne fel, az akksija jol birja, bar nagy szerencse, hogy adtak hozza pluszban egyet toltovel, melyet a kulso akksimrol tudok tolteni, igy allando a toltottseg.Osszessegeben eddig szuper, 20-ert ajandek volt, a nagyobb tesztelest jovore kapja meg sieles es a nyaralasok soran, de szerintem ennyiert jok a parameterei.
-
motoflug
őstag
Végre megérkezett az EKEN H9 ~ 1 hónap alatt.
Gyors észrevételek: rengeteg kiegészítő jár hozzá, szuperek. A távirányítós verziót rendeltem, egyelőre azt nem tudtam kipróbálni, mert nincs nálam microSD kártya. Egyébként telefonnal és a saját appjával (EZ icam) kipróbáltam, átadja a képet a telefonra, viszont sajna lefagyasztja a készüléket. Más tapasztalt ilyet? Milyen appal érdemes használni?
-
motoflug
őstag
válasz
maj-viktor #948 üzenetére
Már megrendeltem az öreg EKEN-t, szóval reméljük minden oké lesz vele.
-
motoflug
őstag
Ez hamisitvany Eken H9 lehet? [link]
Sima H 9-nek irja, de az oldalon volt fent rendes Eken H9 neven is. -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Tudtok esetleg ajánlani bestbuy akciókamerát max. 20-e Ft.-ig?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
A legolcsóbb, de supporttal rendelkező készülék kéne.Felhasználás: Meccsek videózása; ill. 120fps jó lenne,ha lenne 720p-n (nem olyen fontos). A telefonom tudná ezeket, de azt nem merem oda rögzíteni, ahova ez kerülne, és ha baja lesz, akkor ne a telónak legyen.
Az SJ4000 tökéletes lenne, de ahogy látom, ott felskálázott a 720p-s slowmo. (?) Esetleg ConCorde X8?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politikai mémek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DOOM - The Dark Ages
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest