Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • varázsgömb

    aktív tag

    válasz mazsó #3886 üzenetére

    Értem amit mondasz, és megpróbálok objektív maradni. :)
    De nyugodtan kérdezz, ha valami konkrétan érdekel. :K
    Egyéb teendőim miatt nem tudtam minden részletét alaposan tesztelni, majd folyamatosan a napokban.

    Szóval az első benyomások.
    -Nagy! És vastag! Kis termetű emberen furcsán mutathat. Viszont én 180 cm vagyok, és 115 kg, így passzol hozzám. :D
    -Nagyon könnyű! Legalább is nekem. Én a nehéz órákat tartom férfiasnak (szubjektív vélemény!) Eddig egy Caterpillar acélszíjas S2 143-at használtam, ami a 198 grammjával már önvédelmi fegyver. :D A Lemfo Lem 6 77 gramm... Alig érzem a kezemen.
    - A ház egyszerű, könnyű műanyag, jelentős dekorációtól mentes. Van aki azt mondaná, hogy hulladék, van aki, hogy letisztult forma. :DD
    -Nagyon gyors. Lapozáskor, menükben ugráláskor azonnal vált.
    -Telefonnal párosítás után 2 mp alatt átrántotta a névjegyeket.
    -Érintést jól érzékeli. Nem vettem még le a gyári kijelző védőt, de így sem kell kétszer végighúzni az ujjam, már az első laza érintésre is lapoz, és vált.
    -Szívritmust aránylag pontosan méri. Mielőtt "valaki" belekötne, van referencia. Ugyanis a párom krónikus asztmás, van itthon pulzoximéterünk. De még tesztelem a dolgot. Annyit észrevettem, kissé "lomhább" az igazi pulzoximéternél, pár másodperc késéssel követi azt, amikor mozgás miatt felgyorsult a pulzus, vagy ha leültem, és lelassult a pulzus. Viszont van egy furcsaság benne. Úgy tűnik, hogy nem folyamatosan mér, csak kb. fél percig követi a pulzust, azután beáll egy értékre, és onnan nem mozdul. De ez nem biztos, lehet hogy csak rosszul állt. Majd még tesztelem.
    -A mágneses töltője elég stabilan csatlakozik.
    -Nagyon gyorsan veszi a töltést. 30%-ról 100%-ra szűk 2 óra alatt feltöltődött.
    -Őszintén szólva a sim kártya ablakot érzem a gyenge pontnak, de lehet hogy csak képzelgek. A sim tálcán körben fut egy dupla perem szerűség, ami hivatott a vízbeszivárgást megakadályozni. Amikor kihúztam és visszatoltam, akkor elég szorosnak éreztem, de a hetente történő sim cserét szerintem hosszú távon nem bírná, elkopna.

    Most hirtelen ennyi. Van van kérdés jöhet nyugodtan.

    Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana...

Új hozzászólás Aktív témák