- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz undercover #19679 üzenetére
Withings Scanwatch ami klinikailag validált EKG és pulzus, viszont csak hybrid okosóra.
ÁK 90K tól [link]
Másik opció esetleg Apple watch 6 / 7 aminek ódákat zengenek a pulzusméréséről és EKG-t is tud.* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Orgi
addikt
válasz undercover #19679 üzenetére
Nekem is Instinctem van, arra akarok utalni hogy így hogy ennyiért van már 2-es széria, az 1-es túl drága ennyiért szerintem.
-
addikt
válasz undercover #16180 üzenetére
Apple Watch 4
-
(ex)Cat
senior tag
válasz undercover #16162 üzenetére
iPhone-nal csak az Apple Watch a tökéletes. Nekem volt mellé Garmin, Samsung, működtek, de sosem volt igazán jó. Az AW4 messze jobb volt az összesnél. Nem beszélve arról, hogy tök jó, ha csak az óra van nálad - pl. strandon - és tudsz vele fizetni. Mondjuk a szín nem stimmel, de veszel hozzá megfelelő színű szíjat és akkor azért elég rózsaszín tud lenni. Vagy van belőle a Rose Gold (pl. s4-ből) ami azért eléggé csajos szín.
-
jézusom
addikt
Iphonehoz csakis apple órát vennék. Szerintem régebbiket lehet venni, más nem használtan. De ha tényleg csak a szÍn a lényeg akkor vehetsz bármit, de iphonenal nem olyan lesz a működése. Vagy legalábbis kihagysz egy olyan ziccert, hogy órával tudsz fizetni, meg jól együtt működik az óra a telóval...
-
HKorn
veterán
GTR felejtős, rossz a GPS benne, sokkal inkább a Watch active 2. Többet is tud, üzemidőben gyengébb egyedül.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- Horgász topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm LTE E-sim képes Zöld színben
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) LTE fekete okosóra!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest