Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz bigdady #9989 üzenetére
Nem gondolnám, hogy ennek jelentősége lenne. Számos esetben jártam úgy, hogy egy nagy márka "kínai koppincs" darabja ugyanazt a minőséget képviselte, mint a brand-elt változat. Ötödáron.
Itt egy videó egy ilyen óra BT kapcsolódási problémájáról.
A hozzászólások egyértelműen jelzik, hogy másnak is van ilyen problémája.Itt egy másik videó, ahol már iOs-en jeleznek hasonló problémát.
A hsz-ek szintén jelzik, hogy mások is küzdenek vele.
Ja és megerősítik a saját tapasztalataimat is: "my watch anything over 50 cm disconnects from both my bluetooth headset, i literally have to have the watch near my ear for it to work"Vagyis már fél méteres távolságnál megszakad a BT kapcsolat (még annyit se bír, mint az enyém).
Silány kínai.
A szoftverezettsége ugyanez.
Részben nem működik, nem úgy küldi át az adatokat, ahogy kéne, nem megy a párosított app stb.
Millió ilyen videót láttam az elmúlt ~ 3 évben.
Komolyan, mintha ugyanaz a hardver/szoftver lenne kisebb-nagyobb variálásokkal, más-más márkanév alatt.Talán az Amazfit kivételével. Bár a szoftverére szintén olvastam panaszokat, de azért nem ennyire durvákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Apple Watch Series 7 Starlight - 24 hónap Garancia - 1591
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Xiaomi Amazfit Balance okosóra új állapotban
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest