- Íme az új Android Auto!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Google Pixel topik
- Új tízezres, 33 wattos powerbank jött a Xiaomitól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dwatti
addikt
válasz jupp008 #12320 üzenetére
Ha jól értelmezem van 3db 42 mm-es üveged ami neked nem passzol a 42mm galaxy watchoz.
Az óra kijelző lekerekítések miatt szerintem kevés mostanában népszerű órához fog passzolni.
Ahol vetted ott nézd meg nem rontottad el a vásárlásnál a típus kijelölést ?
Ha nem lesz jelentkező és nem derül ki melyik típushoz lenne jó szerintem engedd el, igy jártál nem hiszem hogy olyan vészes összeget buksz el a 3 üveggel. -
Dwatti
addikt
válasz Memmaao #12314 üzenetére
Az alábbi leírásomból ki is felejtettem a Vivomove szériát. Tényleg az a hibrid óra amit szívesen fel is vennék és itt a Garmin ki is lépett a "behatárolt " sportóra kategóriából
Bár ezt a Fenix serával i.s elérte hiszen az meg olyan multisport óra amivel még egy tárgyalásra is szívesen beül az ember, másnap meg probléma nélkül sportolhat extrém körülmények között is és az üzemidővel sem kell nagyon törődnie. -
Dwatti
addikt
Garminra úgy nézünk mint egy sportóra (csak az lenne?) , Az iWatc-ra meg mint a tökéletes okosóra de tényleg az ?
Mitől okosabb egy Amazfit egy Huawei , vagy egy Samsung a Garminnál? Most az e-sim LTE verzióktól függetlenül.
Alkalmazásban sem igazán tudnak többet. - Wear os egyenlőre szerintem felejtős
Melyik órának van Solár verziója ?
Por -és vízálló változat erősített borítással? T-rex is az Garmin instinct után jelent meg.
Melyik okosórának is a legjobb az üzemideje ? (G fenix 5 /6 Solar )
Huawei, samsungot vagy iWatch-ot nevezhetjük sport órának ? Futnál vele egy Spartánt homokban sárban fémakadályokon át akkár 4- 8-vagy 24 órán keresztül ?
Tudásban eléggé összemosódott a sportóra és okosóra határ itt már csak a használati igény terület funkcionalitás az ami számít .
De legalább van verseny és igy választék is
Még egyik sem tökéletes a tudás, tartósság vagy a forma , miatt.[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz FoLey-v #12277 üzenetére
Nem tudom , én egy CK óra üvegét políroztam meg aránylag sikerrel de nem tudom milyen paszta volt. De ott nem volt mély a karc, nem tűnt el de kevésbé látszott.
Tegyél egy próbát előtte más üvegen és csak a karc felett, többi legyen le ragasztva!Hallgass inkább Memmaao -ra !
Gondold át ! Szerintem pár nap után nem is veszed észre már a karcot![ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz scyllarus #12266 üzenetére
Most nézegetem én is a TCL vette meg anno a BlackBerry licencet is , lehet vele számolni megbízható gyártó.
De szerintem egy Tininek kell az a iWatch formájú óra (Huawei P30 mellé) ez meg senior óra.@gab1ka
De van nekik gyerek órájuk is MOVETIME MT40 Family Watch 4[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz Luser2000 #12262 üzenetére
Ezeket az olcsó kínai órák annyit is érnek... gyenge üzemidő, gyenge minőségű, pontatlan adat mérés.
Amit ajánlani tudok az a amazfit gts de nincs kihangósítás.
Nem sokára kapható lesz a Garmin Venu SQ de ott is csak Bt fülest vagy a telefont lehet felvenni órán keresztül.[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz balazs1956 #12257 üzenetére
Üzemidő miatt még mindig azt mondom Huawei Gt2 vagy Honor magic watch 2.
Ha nem gond a 2 -3 napos üzemidő akkor Samsung Galaxy watch2
és még a Garmin vívomove HR (itt nincs gps, de hosszú üzemidő 5-14 nap)[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz belovary #12255 üzenetére
Pedig a Garmin Venu SQ-ba igazán rakhattak volna, ja akkor már lehet perelne az apple 😃
-
Dwatti
addikt
-
Dwatti
addikt
-
Dwatti
addikt
válasz FoLey-v #12229 üzenetére
TPU Watch Cover Case Protector Bumper for Hua-wei Honor Magic 2
ebay,
ali ,amazon
Nekem szerencsém volt mert garmin fórumon árultak igy 3 nap múlva nálam is volt.
De van már itthon is többféle tok
ÁTTETSZŐ KÉK -
Dwatti
addikt
válasz Black_Raven #12225 üzenetére
-
Dwatti
addikt
válasz FoLey-v #12222 üzenetére
Garminhoz van nekem is igaz az puha szilikon és nem gyűjti a koszt.
De amit képen látsz csak az óra keretet védi. Nem takarja a kijelzőt !HMW 2 protector keményebb és szerintem jobban koszolódik de leszeded és mosható! Védi az órát is +hozzá egy kijelző fólia és sokáig éppen marad.
Én vettem 2 db-ot 1000ft/db- csak a keretet védi (kijelzőre + üveget)
HMW 2 protector kicsit drágább jobb minőség 800 -1200 Ft /dbDe van teljes tok is. > Mutat
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz Black_Raven #12221 üzenetére
Amazfit óra annak jó aki elsőre nem akar rá sokat költeni de az Olcsó Kinai óráktól jobbat akar ,de nem tudja melyik vonalon induljon el, sport vagy okos funkciók ?
Egy kezdő okosóra tulajnak jó de akinek fontos a megbízhatóság, pontosabb adatok az lépjen egy kategóriát feljebb.
-
Dwatti
addikt
válasz Black_Raven #12216 üzenetére
Huawei, Honor órák hibáiról nem is nagyon olvasok. Amazfit vonalon azért még van panasz szoftverre Gps és pulzus mérésre is.
-
Dwatti
addikt
válasz Shokkolo #12215 üzenetére
Ok Gtr kicsit férfiasabb, de mivel sok probléma volt a szoftverrel meg a Gps vevő pontosságával ezért nálam elvágta magát. Pedig amazfit órával kezdtem Pace /Stratos de Gtr csalódás lett utánuk.
Okosóraként alapfunkciók jók sportban már kevésbé igaz ezt én már a Garminhoz mérem.
36 e körül árban simán megéri hibái ellenére is.
Huawei vonal 45 - 55 körül van. -
Dwatti
addikt
válasz Wmwinters01 #12209 üzenetére
Amit igazán ajánlanék az Garmin V4 vagy a Venu...
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz benczeb #12126 üzenetére
Szia En azért nem válaszoltam mert nem azonos a gyártó illetve nem hordom folyamatossan az órát. Akkumulátor használat mutatja mennyit fogyaszt az óra ap. De nekem ez számokban alig észrevehető.
De pl Samsung óra Samu telon a Healt ap amúgy is fut a háttérben igy tul sokat nem hiszem hogy tenne hozzá.
A Bt kapcsolat ami inkább jobban fogyaszt.[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz gabikiraly2 #12172 üzenetére
Használtam az amazfit alkalmazást szerintem nyugodtan beválalható + Strava szinkron is van.
-
Dwatti
addikt
válasz gabikiraly2 #12151 üzenetére
Amazfit Trex, Garmin instinct.
-
Dwatti
addikt
válasz #42308056 #12138 üzenetére
Leg nőiesebb okos karperec a Polar Lop 2, alap tudás, van kristály kirakásos változat is nagyon húzós áron
Vagy honor /Huawei band 4-5 színes pánttal.[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz -=Vacsek=- #12129 üzenetére
Ki kell egyezni a feketével Honor magic watch2 42 mm, én párom csak fekete vagy fehér szint hajlandó viselni.
-
Dwatti
addikt
válasz janakbacsi #12116 üzenetére
Withings scan watch, nem olcsó de jókat írnak róla.
Folyamatos pulzus,
EKG és Véroxigénszint mérés.[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz djnice #12097 üzenetére
A Huawei is gyárt az csak nem lehet annyira rossz, sajnos itthon még nem nagyon forgalmazzák. HUAWEI KIDS WATCH
Huawei Children watch néven fut.[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz BestofJAVA #12084 üzenetére
"klassz, az az üzenetek továbbítása az órára a mobilból. A viberből is átjön. Lehet választani, hogy emailt is megjelenítsen-e, - Klassz a térkép is, amit készít, de nem ajánlja fel magától a Google Earth integrációt, pedig az lenne az igazi."
- A Garmin Google térképet mutat utcanézet vagy műholdas felületen
Pc felületen választasz akár Here mapot is. Ott a Google térkép is teljes nézetben mutatja.- Nem értem hogy most meg felel a Garmin tudása vagy nem ha testszik akkor miért nem maradsz a Garminnál ?
Vivosport egy aktivitásmerő karkötő . Van sokféle Óra ami többet tud egy karkötőnél de az más kategória, neked kell eldönteni mi lenne fontos.
"Esetleg hangutasításokat is fogadhatna. Érdekes, hogy erre nem gondoltak a tervezők."
Azért mert valószínű kevésbé fontos funkció inkább másra fókuszálnak (Pl :üzemidő eü alkalmazások )
Fogalmazd meg milyen fontos funkciók kellenek úgy tudunk órát ajánlani!Mindent az egyben óra (Olcsón ) NINCS vagy csak paraszt vakítás pontatlan adatokkal.
-
Dwatti
addikt
Tudás igényt is szedd össze, ha sport is érdekli nézz rá a Garmin Venura
-
Dwatti
addikt
Android Wear OS -sok ap gyenge üzemidő fele sem igaz tulajdonságok
gyenge esetleg közepes minőségű órák 20 - 70 ezer körülSamsung Galaxy Watch 2/3- tizen rendszer, sok ap, jó funkciók, 2max 3 nap üzemidő Bf alatt 70 / 100 e körül lehet
ár /érték arányban Huawei Gt2 /Honor magic watch2 jó üzemidő, alap alkalmazások, amatőr sport tudással, népszerű kedvelt óra
Novemberi Bf alatt 40 -50 körül lehet levadászható lesz.
De érdemes kivárni az új tipusokat karácsony előtt.Amazfit Gtr/Trex olcsó népszerű óra de minimális tudás, pontatlan sport adatok.
Garmin Venu - közepes okosóra tudás, kevés ap, sportban erősebb, kb 5 napos üzemidő,elegáns külső 100 + ezer.
-
Dwatti
addikt
válasz kazanka #12071 üzenetére
Almalmazásban jelentkezz ki, majd keresd meg a programok között, beállítások >Alkalmazások "alkalmazás" alkalmazás tárhely adatok és gyorsító tár törlése. Utána alkalmazás eltávolítása , telo restart
Esetleg ha tudod hogy kell >Swipe ez csak a töredék fájlokat törli[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz kazanka #12058 üzenetére
Bt menüben távolítsd el az órát, utána keresd újra
Xiaomit nem ismerem de az alkalmazás pl Mi Fit vagy WearFit ap telefonon beállítások > alkalmazás > alkalmazás engedélyeknél ad hozzá a névjegyzéket
Akkumulátor használatnál meg fusson mindig a háttérben , lakat : az alkalmazás váltó ap lapok egyik sarkában van (Huawei) az lezárod akkor elvileg nem zárja be.[ Szerkesztve ]
-
-
Dwatti
addikt
válasz SzabóTamàs90 #12051 üzenetére
Valószínű hogy az állandó telefon keresgélés alapján jött az ötlet hogy jó lenne egy okosóra ami tudja.
Valakinek ez is fontos funkció az idő mutatásán kívül, igy lesz hétköznapjain része a sport vagy eü alkalmazás is illetve az egyéb funkciók. Ha már van kipróbáljuk,. használjuk. -
Dwatti
addikt
válasz Dwatti #12047 üzenetére
Amazfit T Rex felhasználói útmutatóban nem találok riasztást sem ébresztést.
Amazfit GTR / GTS tudja de nem strapabíró - pedig elvileg a Trex GTR hardveres tudnia kellene.
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
Eszköz, telefon keresést szinte mindegyik tudja. Még a karperecek is.
"jo minosegu, tartos darab kene"
Garmin, Polar, Suunto, Samsung, Huawei
Női kézre a 40-42 mm ajánlott pl :Garmin vivoactive 4s, Honor magic watch2 42mm
Azt kell eldöntened milyen tudás, funkciók fontossak >
Alkalmazások, sport, zenelejátszás üzemidő...[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz Marvinyo #12029 üzenetére
Garmin vivomove hr : 65 790
Emagon olcsóbb is vlsn de ott a garancia körülményesebb.[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz Ferenczi Áko #12007 üzenetére
Mindegyik tipus másban erős, hétköznapra + amatőr sport és zene, Vívoactive 4
-
Dwatti
addikt
válasz Ferenczi Áko #12005 üzenetére
Egy valamit kihagytál a sok hasonló leírásból hogy 20 ezer alatt legyen 😅
- válaszom: Garmin -
Dwatti
addikt
Akkor már inkább Honor band 5, értesítéseknél van ékezet is MiBandnál nincs.
(Spanyol raktár szintén eu tehát szerintem áfa és vám mentes az is. )
Vagy várj egypár hónapot lesz még akció bőven meg új cuccok is.
Amazfit X , meg egyéb amazfit órák is.[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
-
Dwatti
addikt
-
Dwatti
addikt
Pace transzflektív kijelzője beltérben nagyon gyenge, világítás is elég kevés.
pl egy transzflektív kijelzős Garmin óra kb 70 % al jobban látszik.Olcsón jót venni csak akciósan lehet.
Verge Lite ami még megfelehet neked, 30 e körül van.
Külföldi oldalakon még olcsóbban is beszerezhető. -
Dwatti
addikt
Amazfit pace 3 éves óra, jó volt de már valószínűleg nincs hozzá támogatás.Vagy meg fog szünni.
2 év után már az ap nem akarta felismerni ha nem volt elötte az óra frissítve, nem tudom ez mennyire változott.
Xiaomi Haylou LS05 Solar ami kinézetre hasonló (tudása gyengébb)[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz pruzsi #11971 üzenetére
Hs üzemidő nem számít akkor Galaxy watch ha igen akkor Garmin Swim 2, Garmin Vívoactive 4, Garmin instinct ezek az olcsóbb jó órák. Vivoactive 4 az utcai viseletre + zene+amatőr sport.
vagy Garmin Venu (Amoled)Honor magic watch2 Lehet egy frissítés bug, nem nagyon volt rá idáig panasz.
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz papeerkind #11898 üzenetére
1. Garmint
Garmin.hu - Navi-Gate Kft, Zerge, multinavigator. hu. esetleg alza. hu ott is forgalomaznak navigate garival de erre rá kell kérdezni.
NaviGate nem javít hanem egyből cserél.
Swim 2 alap sportokat is tudja, futás, kerékpár, kardió. A legjobb úszó óra.2. Pl nyilt vízi úszás esetén sok óra nem pontos mert víz alatt gps jel gyengül (mell uszás) sok garmin is tévesztett ilyenkor (pl : balaton átúszás)de a Swim 2 jól teljesített ott is.
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
Egyik okosóra sem orvosi eszköz, így egészségügyi tudása néha megkérdőjelezhető, tájékoztatásra megfelel de többet várni nem lehet.
Apple watch , samsung watch (?) tud ekg -t, pulzust mérni esetleg riasztani.
Legtöbb okosóra csak pulzust és véroxigént mér, pulzus riasztást ad túl alacsony vagy magas érték esetén esetleg alvás adatok ami szakember által elemezve fontos lehet.Szolgáltatók által kínált senior órák arra jók hogy lehessen riasztást leadni ha baj van
Kétirányú hanghívások. Helymeghatározó funkció. Pulzus- ésvérnyomásmérésSOS értesítések. De ott ez valószínű szolgáltatáshoz kötött(fizetős)
Ezek vagy hasonló senior órák kereskedelemben is kaphatóak de többet nem tudok róluk mint a gyártói leírások.Amit én ajánlok az a wiwe ami ugyan nem óra de klinikai szintű EKG-t mér, melyet orvosi segítség nélkül kiértékel
"Ritmuszavar, stroke és hirtelen szívmegállás kockázat, véroxigén, pulzus mérés, bradycardia, tachycardia, extraszisztolé, kamrai vezetési zavarok
Az eredményeket megoszthatja családtagjaival, elküldheti orvosának.."[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz Memmaao #11869 üzenetére
Múlt héten, edzés után úgy raktam el az órát hogy nem kapcsoltam ki a pulzust, tegnap futás elött vettem észre, visszanézve úgy látom a szekrényben nem mért semmi adatot 😃 csak direktben méri a kv gépet is. Szerintem mozgás alapján meg folyamatos egyenletes jel miatt ilyenkor nem számol.[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz balu1977 #11867 üzenetére
Algoritmus számol, ha be jőn egy "fals" jel akkor kalkulál az elöző mérésekböl. A fény visszaverödés zavarja meg. Azért még nem mindegyik eszköz különbözteti meg az elő vagy életelen dolgokat. Ahozz komolyabb szenzorok kellenek.
Garmin óra egy frissítés óta akkor is mér alvást amikor nem hordom az órát, szwrinte 11 óra megfelelő. nyugodt alvás volt 😂
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz debfan #11863 üzenetére
Pulzust fenyel mér, alvás közben a mozgás es az idönként felvillanó fénnyel elemzi, alvás közben nem kell folyamatos pulzus mérés.
Az optikai pulzusmérés (OHR) a fotopletizmográfián (PPG) alapul. Leegyszerűsítve, LED-es világítást és egy fényérzékelőt használ a véredények méretbeli változásainak a mérésére, és ezeket a méréseket pulzusadatokká alakítja át
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz NdrewSunix #11853 üzenetére
A Haylo alkalmazást nem ismerem.
-
Dwatti
addikt
válasz NdrewSunix #11851 üzenetére
Mlyen alkalmazás van hozzá? Órán a beállítások között nézted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme az új Android Auto!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Tomato firmware
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos cigaretta 🔞
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Diablo IV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- További aktív témák...
- Apple Watch 8, Silver, 45mm, Cellular ( eSim ) független, 90% akku, 2025.05-ig garanciális
- Eladó Garmin Epix Pro Gen 2 47mm Sapphire Titanium, 3 év gar.
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Apple Apple Watch Series 7 Starlight - 24 hónap Garancia - 1591
- Apple watch series 8 45mm GPS