Új hozzászólás Aktív témák

• Memmaao

addikt

válasz Dwatti #12313 üzenetére

Én 2010 óta már túl vagyok jó néhány "okosórán", korábban már itt le is írtam. Leírom most is:
    Sony smartwatch (ami kvázi egy kis műanyag csatos izé volt szíjjal) Samsung Gear 2 ( az a szögletes Knight Rider izé, még kamera is volt rajta!), samsung Gear S2 (az első igazi kerek okosóra), huawei watch (az első és utolsó android wear órám brrrr), gear s3 frontier (a legmenőbb tekerős lünetta), pebble time round (mai napig megvan és nagy kedvenc!!), fossil q hybrid (analóg, rezeg, pár dolgot mutat, nekem túl alap), amazfit pace (nagyon rossz amazfit app, samsung után Gearbestről gombokért), amazfit stratos (nagyon rossz amazfit app, menőbb formájú óra, adtam még egy esélyt, de az app miatt kuka), withings hr sport (kis oled kijelző, királyságos fehér analóg számlap) , garmin instinct, garmin instinct solar, garmin vivomove style.

Ezek közül mára három maradt meg: Pebble, mert Pebble! Szerintem ezt nem kell magyarázni!
    Instinct Solar és inghez a vivomove style!
    Ami ezekben a közös: A Pebble és az Instinct is transzflektív kijelzős, ami irgalmatlan királyság, nem gondolom, hogy helye van másnak egy órában. Legyen mindig látható, ne egy fekete kikapcsolt képernyő legyen már a kezemen, azért mégiscsak ez egy férfi egyetlen ékszere. Nem mellesleg a Pebble és az Instinct gombos kezelése majdnem ugyan az, és sokkal jobban szerethető, mint a tapi kijelző. A Withings is nagy kedvenc volt, de itt jön a képbe, hogy számít az app! És a Garmin Connect és a teljes Garmin ökoszisztéma köröket ver a Health Mate, Samsung Health, Amazfit, és úgy általában bármelyik okosóra alkalmazására! Így az analóg küllemű withings helyett lett az analóg küllemű Vivomove style.

Nyilván mindenkinek mások a preferenciái. Én 10 év során ezt szűrtem le, nekem ez lett a fontos.

Egy biztos, az elmúlt 10 évben az amúgy sem kis méretű óra gyűjteményemből egy analóg óra sem volt a kezemen, pedig a Beringtől a Tag Heuer-ig van mindenféle órám, mert gyűjtö(tte)m őket, de aki egyszer rájön az okosóra hasznosságára, nehéz leadni belőle.

[ Szerkesztve ]

My name is Bond, James... Dean.

Új hozzászólás Aktív témák