Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
-B-
senior tag
Sziasztok!
50e Ft-ig milyen órát ajánlanátok?
Túl nagy elvárások nincsenek. Értesítések megjelenítése, pulzusmérés, esetleg néha egy kis biciklizéshez lenne használva. 60 éves férfi számára lesz, szóval ne legyen gagyi játékóra kinézete.
Fontos még, hogy mivel ajándékba lenne, csak új jöhet szóba, megbízható helyről, normális garanciával.Eddig ezek vannak a kalapban:
- Amazfit Stratos
- Amazfit GTRVélemény? Esetleg tudnátok ezeken kívűl ajánlani még valamit?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Samsung Gear S2/S3-ról vélemény? Inkább Stratos?
-
juuzer
addikt
válasz
feloman #8837 üzenetére
Szia!
Huuu... esetleg valami Garmin vagy Polar óra? Hogy ha a smart funkciók nem lényegesek.Nekem Huawei Watch GT-m van, az app szerint Polar H7-et lehet hozzá csatlakoztatni.
Egyébként az Amazfit Stratost vagy a Huawei Watch GT-t mondanám. Ezeknek az üzemideje viszonylag korrekt. -
Gedeon31
addikt
Tudnátok olyan órát mondani az Apple Watch mellett még ,amivel NFC tudok fizetni?
-
keszo
őstag
Ilyesmit kezdett el forgalmazni a vodafone
- Senior Okosóra -
jeriko2
tag
Sziasztok!
Idős családtag részére keresnék olyan okosórát/karkötőt:
- Gombnyomásra riasztást tud küldeni családtagok részére (hívás, sms, push üzenet)
- Van benne GPS, és ezt illetékes személy le tudja kérdezni (megtalálni az óra viselőjét)
- Észleli, ha a viselője elesik, erről tud riasztást küldeni
- Méri a pulzust, határértéken túli értékek esetén tud riasztaniEzek már inkább csak bónuszok:
- Alvás monitorozás
- magyar nyelv
- Vízállóság
- Hosszú üzemidő
- Telefon hívások jelzése pl. rezgésselNem tudom létezik-e olyan eszköz, ami ezeket mind tudja, részmegoldás is érdekel. Illetve szóba jöhet olyan is, amihez kell a mobil is, de jobb lenne, ha anélkül is működne.
Köszönöm a segítséget! -
juuzer
addikt
válasz
tillatrilla #8850 üzenetére
Szia!
A Google playen belül (ha onnan szedtétek le) vissza tudjátok nézni a historyban. Saját alkalmazások és játékok - Könyvtár (ez alatt a "Nincs telepítve erre az eszközre").Ha iPhone-nal használtátok, akkor ott is vissza lehet nézni valami hasonló módon az Appstoreban.
-
Sinu
senior tag
válasz
tillatrilla #8848 üzenetére
Hozzá tudod adni az új mellé a régi fiókot is, feltéve ha tudja a jelszót. Vagy ha megvan még a régi teló, akkor ShareMe app segítségével össze kell kötni a két telót, és átmásolni az appot. APK mirroron nézted esetleg?
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! A nejemnek vettem régebben egy MGCOOL Band 2-t.
Nagyon elégedett volt vele,a mai napig megvan neki. A gond az,hogy nem találom a manualt,amit küldtek vele azelőtt. Természetesen másik telefonnal szeretné most használni,és kellene az App hozzá. Sajnos nem találok olyat,amivel ismét működő képes lenne. Mivel másik email címe van,a Play-ből nem tudom előcsalni a könyvtárból a régi megfelelő appot. Narancssárga hátterű volt a kezelő felülete az appnak. Tudnátok segíteni?
Köszi előre is!! -
juuzer
addikt
válasz
kiciMcHUN #8844 üzenetére
Szia!
ha válaszolni is szeretne, akkor Galaxy Watch Active vagy Galaxy Gear S3.Üzemidőben a Watch GT a bajnok, bár az értesítések megjelenítése annyira nem jó.
Utána mondanám a Stratost meg a Garmint ilyen sorrendben de ezek meg sportórák.
Még megemlíteném a Nokia Steel HR-t/Winthings Steel HR Sport-ot, igaz itt csak akkor látod az értesítéseket, amikor megjönnek ha jól tudom.
Plusz ott van még a Garmin Vivomove is. Ez is óraformájú, korrektül néz ki és képes megjeleníteni értesítéseket is.Külföldről rendelve pedig az Amazfit Watch GTR-t mondanám. (Persze ha játszik a külföldi rendelés.)
(Egyébként erre a célra szerintem egy Xiaomi Mi Band 4/Honor Band 4/5 is bőven megfelel egy stílusosabb szíjjal.) -
lada22
csendes tag
Sziasztok!
Okos óra/fitness óra választás kapcsán kérném a segítségetek. Nem tudtok véletelen olyan eszközt 50e Ft alatt, aminél van lovaglás mód is? Nézegettem, az Amazfit órái közül pl egyiknél sincs, pedig azok nagyon tetszettek.
-
kiciMcHUN
csendes tag
Sziasztok! Lehet hogy nem ide tartozik de a segítségeteket szeretném kérni! Sajnos nem vagyok annyira jártas az okosórák terén és nem tudom eldönteni, hogy melyik okosóra lenne a legjobb választás. Az egyik családtagomnak szeretnék vásárolni egy okosórát amin tudja nézegetni az értesítéseit esetleg válaszolni is és tudja rajta figyelni a napi aktivitásait is. Mellette ha mondjuk sportol valamit akkor esetleg azt is nyomon tudja követni. Egy stílusos órát szeretnék neki vásárolni, amit a hétköznapokon is tud hordani és ha lehetséges legyen belőle fehér változat. Böngészés közben ezek az órák merültek fel:
- Garmin vivoactive 3
- Samsung Galaxy Watch Active
- Huawei Watch GT
- Xiaomi Amazfit 2 Stratos
Nem tudom, hogy melyik a legjobb választás, ha esetleg tudtok ezeknél jobbat azt is szívesen fogadom. Köszönöm a segítséget! -
cellpeti
nagyúr
eMag-on nyomják az akciót.
Huami Pace 30.000,-
Stratos 2 55.000,-Pace-t használ valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active // Számla + Garancia //
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch Ultra 2, 2+ év gari, AppleCare+, számla, plusz szíjak
- Apple Watch Nike Sport Band - Pure Platinum/Black - 38/40/41MM
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest