- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike81
senior tag
válasz
Viper26 #21367 üzenetére
És szeretnéd használni az óras fizetés lehetőséget? Mert a Huaweinél lehetett hallani hogy majd az nfc-s fizetést engedélyezik de nem.tudom hogy a pletykákból lett e valami. Én tavaly tavasszal próbálgattam a GTR 3 elitet akkor még nem volt engedélyezett a fizetés. Minősegileg és kialakítasra egyértelmű hogy a Huawei volt nálam is a befutó de sok apró számomra bosszantó dolog volt ami miatt nem.tetszett. Gondolok itt arra hogy nem volt dupla koppos felébresztés ami nekem sokszor jól jön, akkor ha vezettem és hívtak felvettem és nem az autóra nyomta ki a beszélgetést hanem az órára és nem tudtam ezzel mit kezdeni soha
Meg amekkora böszme óra volt az is, ahhoz képest eléggé halovány volt a rezgés. Sokat dillemáztam is hogy melyik legyen de végül a kényelem és öszhang győzött ezert maradt a Galaxy Watch 4 44mm amit lassan majd cserélek egy 5 Pro-ra. Ha ezt a sok apró kis hülyeséget meg tudtam volna szokni akkor tuti marad a Huawei mert a mai napig meg nézem őket mert gyönyörű óráik vannak.
Remélem tudtam segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- szinte új Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest