Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Timer

    veterán

    válasz drnet #20854 üzenetére

    GTR3-ban biztos, hogy jobb a kijelző, mint az elődben. Összenéztem sok mindent a médiában, mert kiemelten fontos volt, hogy jó legyen a panel benne, és ebben volt a legjobb (az 50 ezer körüli ársávban, persze). Az 1000 nit pedig önmagáért beszél. A felület fluid, bár az alkalmazott óraszámlapok ezt jelentősen befolyásolják. A gyáriakkal nem lesz gond, mindenesetre.

    A GTR3 alkalmas arra, hogy jelezze a hívásokat az órán, amit kinyomni tudsz, vagy üzenettel elutasítani, felvenni tehát nem! Ebből adódóan semmi köze nem lesz a hanghoz. Mikrofon ugyan van benne, de ez az Amazon Alexa támogatáshoz kell (amit hazai régióval nem tud). A hívott neveket is megjeleníti, nem csak a számokat.

    A GTR3 Pro már más tészta, ott fel is tudod venni a hívást, és beszélni vele. Ott trükközni kell a beállításokkal, ha nem akarod, hogy alapesetben a csatlakoztatott óráráól beszélj a hívás fogadását követően. Emellett az üzemideje is majdnem fele a sima GTR3-hoz képest, cserébe egy picivel nagyobb kijelzőt, és egy kábél semmire nem használható WLAN modult tud felmutatni. Szerintem nem éri meg a felárat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák