- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver-pda
aktív tag
válasz bogdanypeter #18699 üzenetére
Szemezgettem a Fossil gen6-val, de a "24 Hr + multi day Extended Mod" elrettentett, ennyi erővel akkor Samsungot is vehettem volna. A Fossil hybrid tovább bírja, de kevés a funkció.
Plusz szerettem volna titán tokot, ez erősebbnek bizonyult a többi tulajdonság mellett, így lemondtam a Fossilról. Plusz olvasgattam róla olyat, hogy bepárásodott a kijelzője.
Kicsit drágábban lett egy Huawei Watch 3 -
silver-pda
aktív tag
válasz tothferenc #18584 üzenetére
Huawei Watch 3/3 Pro is tudja. Viszont megkérik az árát.
-
silver-pda
aktív tag
válasz tal-garius #18416 üzenetére
Néztem ezt is, jónak tűnik. Néztem Huawei watch 3 pro-t is, jóval drágább, nagyobb, esim nem érdekes részemre. Nem látom tud-e többet ennyi pénzért, mint gt 2 pro.
Láttam itt a fórumon említeni Withings ScanWatch Horizon-t és simát is. Nincs wireless töltés, nem tudom mennyire használható a kis kijelző. BT verziót nem írnak.
Láttam még itt Coros órákat (Apex 46mm és apex pro). Nem is hallottam még róla. BT verzió ismeretlen. -
silver-pda
aktív tag
Sziasztok!
Kellene egy okosóra, lehet hibrid is.
Tok: lehetőleg titán (esetleg alu vagy acél)
Üveg: zafír
Forma: kerek
Funkcionalitás:
Jelezzen ha keresnek telón, elég a rezgés is, mutassa az sms-t, esetleg messenger/viber üzenetet. Lépésszámláló, alvás monitorozás, pulzusmérés, sport mód:séta,futás. Ébresztés ki be kapcsolható legyen óráról is, több is legyen rajta. Rezgés fontos. Üzemidő 2 napnál legyen több.Hangszóró, mikrofon, NFC-s fizetés plusz pont, de nem feltétel.
(A leírt funkcionalitást egy Mi Band 5 tudja, legalább annyit tudjon az óra is)Ár: 200 ezer alatt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Apple watch series 8 45mm GPS
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest