Új hozzászólás Aktív témák

• Spec

őstag

válasz scyllarus #16130 üzenetére

Nem tudom elhinni, hogy a 30 perc laza kocogásra bármilyen algoritmus alapján kijöhet 432 kcal. Ha így lenne, akkor az elmúlt 2 évben folyamatosan, kb. fele, kétharmada kalóriákat számoltam mindenre :)
    Ha csak a netes kalkulátorokat veszem alapul erre a tevékenységre - úgy hogy ott is megadom a paramétereimet - szinte mindenhol 250-280 kcal-t adnak ki, szóval bőven 300 alatti értéket.
    De egyébként van egy Amazfit Bip órám is, amit eddig használtam, és az is méri a pulzusszámot, és a MiFit appban - ahol szintén meg vannak adva a paramétereim - ilyesmi adatokat ad meg, vagyis olyan 250 körüli értékeket.
    A tapasztalat, hogy a futópad, és a MiFit között jellemzően 10 kcal-nál kevesebb különbség volt eddig.
    Emiatt is gondolom, hogy a Huawei Health által megadott 432 kcal erre az edzésre nem lehet jó. Valamit hozzászámol, vagy másképpen számol. Szerintem bele veszi a lépésszám kalória értékét is.

"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine

Új hozzászólás Aktív témák