- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz scyllarus #16130 üzenetére
Nem tudom elhinni, hogy a 30 perc laza kocogásra bármilyen algoritmus alapján kijöhet 432 kcal. Ha így lenne, akkor az elmúlt 2 évben folyamatosan, kb. fele, kétharmada kalóriákat számoltam mindenre
Ha csak a netes kalkulátorokat veszem alapul erre a tevékenységre - úgy hogy ott is megadom a paramétereimet - szinte mindenhol 250-280 kcal-t adnak ki, szóval bőven 300 alatti értéket.
De egyébként van egy Amazfit Bip órám is, amit eddig használtam, és az is méri a pulzusszámot, és a MiFit appban - ahol szintén meg vannak adva a paramétereim - ilyesmi adatokat ad meg, vagyis olyan 250 körüli értékeket.
A tapasztalat, hogy a futópad, és a MiFit között jellemzően 10 kcal-nál kevesebb különbség volt eddig.
Emiatt is gondolom, hogy a Huawei Health által megadott 432 kcal erre az edzésre nem lehet jó. Valamit hozzászámol, vagy másképpen számol. Szerintem bele veszi a lépésszám kalória értékét is."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Xiaomi Watch S3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest