- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Doki16 #57853 üzenetére
értettem, amit írtál... EARU ezt tudja, nálam bevált, tűzhelyet is méri/kapcsolja, az pedig 10-14 Amperokat is beszippant.
Garázskapunál meg olyan kell, ami drycontact/szárazkontakt, vagy nem is tudom mi az magyarul. A lényeg, h a kapcsolt rész a vezérléstől, betáptól független legyen.
Shellyshop-ban keresnék erre itthon valamit, ebből nem kell 10 darab, legyen jóféle inkább.Pulsar: ha kontaktort kapcsolsz, akkor áram mérésére külön valami kell, több hely kell a szekrényben, stb... átlag bojlerek azért nem vmi extrém nagy fogyasztók a 6-9 Amperral.
-
-
ViZion
félisten
válasz
Doki16 #57850 üzenetére
Sonoff-nak van 200 bigyója, melyikre gondolsz?
Bojlerhez nekem az EARU bevált, DIN sínre szerelhető, Zigbee, de van Wifi is. Van, ami csak kapcsol, van, ami mér és kapcsol is. Természetesen 63 A terhelhetőségűt vettem, ez elég lehet a bojlernak, még kínai Amperral számolva is. De azért bekapcsoltam egy áramkorlátot. Van amúgy alacsony- és túlfesz korlát és hővédelem is benne.
Garázsra passz, ennyi infó alapján kb. bármi tuya relé OK, ha drycontact-os. -
xeo98
csendes tag
válasz
Doki16 #57721 üzenetére
Szia,
Tuya appal sikerült a következő módszerrel:
"A klímát CF módba kell állítani. Jobb felső gomb + jel, eszköz hozzáadása, Nagyháztartási gépek,- Air conditional Wifi tovább megfogja találni a gépet."
Innen már Tuya, vagy localtuya integrációval megy HA alatt.Hardvernek nekem egy Intel NUC5CPYH van alatta.
-
szat8
tag
válasz
Doki16 #14435 üzenetére
Zigbee gatewayként nem funkcionál, és a 2-es verzióban a Bluetooth gateway funkció sincs benne. Fel tud csatlakozni másik zigbee gatewayre, és így tudod használni mi home-on keresztül.
Az 1-es verziójú bedside lampban Bluetooth gateway is van.
De a xiaomi okos otthon topicban jobban tudnak segíteni ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest