- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
A ki/bekapcsolás bejelentések az első alkalom után már amúgyis cache-ből rögtön jönnek, de folyton változó szövegeknél, mint pl. fogyasztás vagy időjárás előrejelzés, események bejelentése valóban kell a teljesítmény helyi TTS generáláshoz, ott már elkél egy I5 6xxxT, 8xxxT, azzal gyors a válaszidő és még nem durva a fogyasztás sem.
-
Celtis
veterán
Amennyire tudom a Polar klímák más-más márkák termékei átcímkézve. A Polar Optimum pl. Tuya kompatibilis. Ezt ajánlották hozzá: https://developer.tuya.com/en/docs/iot/Home-assistant-tuya-intergration?id=Kb0eqjig0utdd
Végül Polar Zenitet vettem, az meg Midea. Sikerült beintegrálni HA-ba, de már magam sem emlékszem pontosan hogy. Talán ezen indultam el: https://smarthomescene.com/guides/how-to-integrate-midea-group-air-conditioners-in-home-assistant/ valami trükkje volt az azonosítók beszerzésének. Azt meg itt oldottam meg: [link] -
BlackJack21
tag
Ha a zigbee-s smart plug eszközökre gondolsz, akkor kezelni fogja a gyári fw-el is, de első körben rá kellene keresni a plugokra a Blackadder oldalon is, így nem ér meglepetés.
Viszont felmerül a kérdés, hogy miért nem megy a jelenlegi koordinátoroddal az eszköz? -
Jolida
tag
"állítása szerint kikapcsolta a gépét"
Ha kapcsolós hosszabbítóba van dugva a kapcsoló üzemű tápegységes eszköz és a fizikai kapcsolót kapcsolja le, akkor van véglegesen "kikapcsolva".
Minden más esetben a tápegysége standby állapotú fogyasztó, akár pár Watt fogyasztással is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest