- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
A ki/bekapcsolás bejelentések az első alkalom után már amúgyis cache-ből rögtön jönnek, de folyton változó szövegeknél, mint pl. fogyasztás vagy időjárás előrejelzés, események bejelentése valóban kell a teljesítmény helyi TTS generáláshoz, ott már elkél egy I5 6xxxT, 8xxxT, azzal gyors a válaszidő és még nem durva a fogyasztás sem.
-
Celtis
veterán
Amennyire tudom a Polar klímák más-más márkák termékei átcímkézve. A Polar Optimum pl. Tuya kompatibilis. Ezt ajánlották hozzá: https://developer.tuya.com/en/docs/iot/Home-assistant-tuya-intergration?id=Kb0eqjig0utdd
Végül Polar Zenitet vettem, az meg Midea. Sikerült beintegrálni HA-ba, de már magam sem emlékszem pontosan hogy. Talán ezen indultam el: https://smarthomescene.com/guides/how-to-integrate-midea-group-air-conditioners-in-home-assistant/ valami trükkje volt az azonosítók beszerzésének. Azt meg itt oldottam meg: [link] -
BlackJack21
tag
Ha a zigbee-s smart plug eszközökre gondolsz, akkor kezelni fogja a gyári fw-el is, de első körben rá kellene keresni a plugokra a Blackadder oldalon is, így nem ér meglepetés.
Viszont felmerül a kérdés, hogy miért nem megy a jelenlegi koordinátoroddal az eszköz? -
Jolida
tag
"állítása szerint kikapcsolta a gépét"
Ha kapcsolós hosszabbítóba van dugva a kapcsoló üzemű tápegységes eszköz és a fizikai kapcsolót kapcsolja le, akkor van véglegesen "kikapcsolva".
Minden más esetben a tápegysége standby állapotú fogyasztó, akár pár Watt fogyasztással is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Linux kezdőknek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest