- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
A ki/bekapcsolás bejelentések az első alkalom után már amúgyis cache-ből rögtön jönnek, de folyton változó szövegeknél, mint pl. fogyasztás vagy időjárás előrejelzés, események bejelentése valóban kell a teljesítmény helyi TTS generáláshoz, ott már elkél egy I5 6xxxT, 8xxxT, azzal gyors a válaszidő és még nem durva a fogyasztás sem.
-
Celtis
veterán
Amennyire tudom a Polar klímák más-más márkák termékei átcímkézve. A Polar Optimum pl. Tuya kompatibilis. Ezt ajánlották hozzá: https://developer.tuya.com/en/docs/iot/Home-assistant-tuya-intergration?id=Kb0eqjig0utdd
Végül Polar Zenitet vettem, az meg Midea. Sikerült beintegrálni HA-ba, de már magam sem emlékszem pontosan hogy. Talán ezen indultam el: https://smarthomescene.com/guides/how-to-integrate-midea-group-air-conditioners-in-home-assistant/ valami trükkje volt az azonosítók beszerzésének. Azt meg itt oldottam meg: [link] -
BlackJack21
tag
Ha a zigbee-s smart plug eszközökre gondolsz, akkor kezelni fogja a gyári fw-el is, de első körben rá kellene keresni a plugokra a Blackadder oldalon is, így nem ér meglepetés.
Viszont felmerül a kérdés, hogy miért nem megy a jelenlegi koordinátoroddal az eszköz? -
Jolida
tag
"állítása szerint kikapcsolta a gépét"
Ha kapcsolós hosszabbítóba van dugva a kapcsoló üzemű tápegységes eszköz és a fizikai kapcsolót kapcsolja le, akkor van véglegesen "kikapcsolva".
Minden más esetben a tápegysége standby állapotú fogyasztó, akár pár Watt fogyasztással is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest