- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
m00lash
csendes tag
Most már itthagyom, de bementem a nyelv beállításokba, hogy csak a Google nyelvét esetleg áttegyem (Android 13 óta lehet) és aztán valahogy varázsütésre engedte az OK Google-t használni. (pedig a nyelv megint rendszerbeállításra ugrott vissza, szóval teljesen nem értem
) -
m00lash
csendes tag
Nem jövök rá, miért van ez:
Nem volt fent a Google Assitant, addig működött a Hey Google vagy OK Google, de csak a keresőt nyitotta meg, utasításokat nem lehetett adni. Felraktam az Assistant-et, de ha be akarom állítani a hang résznél, akkor azt írja nem támogatott a nyelv. Google app-ben is és Assistant-ben is.
TUDOM, hogy magyarul nem tudok beszélni hozzá, nem is ez a baj, hanem most csak úgy működik, hogy elindítom az asszisztenst és akkor tudok hanggal parancsokat adni. Az OK Google-re nem reagál. Átállítottam az elsődleges nyelvet angolra is, úgy sem. (mármint a telefon nyelvét nem)
1st world problem, de nem jövök rá. Galaxy 23+, legfrissebb minden. Egy OnePluson is simán ment előtte.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)