Hirdetés
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
m00lash
csendes tag
Most már itthagyom, de bementem a nyelv beállításokba, hogy csak a Google nyelvét esetleg áttegyem (Android 13 óta lehet) és aztán valahogy varázsütésre engedte az OK Google-t használni. (pedig a nyelv megint rendszerbeállításra ugrott vissza, szóval teljesen nem értem
)
-
m00lash
csendes tag
Nem jövök rá, miért van ez:
Nem volt fent a Google Assitant, addig működött a Hey Google vagy OK Google, de csak a keresőt nyitotta meg, utasításokat nem lehetett adni. Felraktam az Assistant-et, de ha be akarom állítani a hang résznél, akkor azt írja nem támogatott a nyelv. Google app-ben is és Assistant-ben is.
TUDOM, hogy magyarul nem tudok beszélni hozzá, nem is ez a baj, hanem most csak úgy működik, hogy elindítom az asszisztenst és akkor tudok hanggal parancsokat adni. Az OK Google-re nem reagál. Átállítottam az elsődleges nyelvet angolra is, úgy sem. (mármint a telefon nyelvét nem)
1st world problem, de nem jövök rá. Galaxy 23+, legfrissebb minden. Egy OnePluson is simán ment előtte.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nők, nőügyek (18+)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest