Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Bash
őstag
Köszönöm az érdeklődést KovacsUr!
Na szóval. Odamentem 8 előtt 5 perccel, mivel 8-tól éjfélig volt meghirdetve. Nem gondoltam volna, hogy ekkora lesz az érdeklődés, nem hittem a szememnek. Kb. 150 méteres sor kígyózott a mallban bejutásra várakozva. Szépen beálltam a sor végére, ahogy illik. Először egy öregasszonnyal beszélgettem, aztán egy férfi párral. Sajnos rossz helyre álltam, de megesik az ilyen. 2003 november/decemberi mac design magazin-t osztogattak a sorban, meg egy kis tombolát. Ezt ki kellett tölteni, és egy urnába bedobva sorsolás áldozata lett. Az eredményt nem tudom, de egy új Mac-et lehetett nyerni. Még az is lehet, hogy már van egy új gépem, csak még nem tudok róla. 9 óra 20 perckor sikeresen bejutottam a boltba. A nagy kivetítőn mindent megmutattak, bármit kérdezhettél. Az összes bent lévő gépen már a Panther futott. Szép volt. Nem mellékesen 10% kedvezmény volt minden Mac-re csak tegnap este, illetve ha megvetted a Panther mindössze $129-ért, akkor 10% kedvezménnyel vásárolhattál bármit a boltban. Megjegyzem a két kasszás előtt hosszú sorok álttak. Nem egy G5-t láttam kigurulni az alatt a fél óra alatt, amíg benn voltam. 10 óra előtt hazairányoztam magam, a sor még hosszabb volt, mint 8-kor. A kijáratnál Panther-es dögcédulát nyomtak a kezembe, amiből egy darabot eljuttatok majd Panther-nak, ha igényt tart rá. Ma reggeli információk szerint 600-an vásároltak.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest