Hirdetés
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudod, van az az izé, a hogyishíjjákmán, na , az a b@szás v mi az a kicsi nevető arcz amit minden nem boomer pakolgat minden szövegbe, mögé és néha helyett. Na az segít kifejezni magad ha viccezni akarol. Amúgy meg az, ami. Szerintem.
Részemről nincs hangulatkeltés. Lehet picit túl-érzékeny vagyok mostanság. Van viszont egy január végén 94 évét kezdő apósom aki pár hete elkezdte feladni fejben és arra célozgat h szeretne már meghalni mert már nem nagyon tud önerőből mozogni. Meg van egy bolond családom ahol és vagyok a málhás szamár. Csoki után szabadon: Nem iszok alkoholt, nem kávézom, már a PC-re se költök vagyonokat mint régen és még nekem tetsző (most a kényszert és a használati értéket hagyjuk) kocsim se legyen?!
-
Mondjuk elképesztően fárasztó és demoralizáló volt ez a beszélgetés, amiben a legnagyobb proli baromságot - mint közismert tényt - pont te adtad elő:
"Az auto kozismerten mentalis himbilimbi centiket jelent". Így mérgezni napokon át bármely PH! topikot... Fuuu.
Nagy kár hogy végigolvastam a magad igazoló ömlengésed is, soha többé nem fordul elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Path of Exile (ARPG)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- PlayStation 5
- Premier dátumot kapott az Atomic Heart negyedik, egyben utolsó kiegészítője
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Star Citizen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest