Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
"Az usb-c meg egy igen fasza dolog, remélem, gyorsan elterjed" - már rég elterjedt, csak ott a sok alma mögött nem vetted észre

"Az én ipadem (meg az asszony minije) amikor készült, akkor szerintem még droidos telefon sem nagyon volt usb-c töltőnyílással." - 2016-ban vettem a Nexus 5x-et, és már azon is USB-C volt. Ahogy azóta az összesen. De vettem rokonoknak motorolát, és azon is az volt már 2018-ban is.

Most meg 2024 van...
(ahogy Hofi mondta, "a lovamat is kikötöttem az utcára...!"
)Az apple egy drága dolog, viszont menő. Sőt, annyira menő, hogy használtan is drága. De ehhez a sznob közönség is kell ám, aki megveszi annyiért...
Még egyszer: használt iphone 12 120 ezerért, mikor 139-ért van a hardveraprón bontatlan pixel 7a? egyszerűen nem kérdés, hogy melyik a jobb, melyik csinál jobb képet...
Jó, mondjuk, az utóbbi nem menő
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)