Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
1.: Láttál már kutyát ágra akasztott rongyba harapva lógni órákon át?
Droid: márminthogy kinek kell majd szopnia? Annak aki nem rájuk szavazott? Mert a rájuk szavazók a mélytorkost is mennyei mannának veszik ha megváltójuk így akarja. Ezek meg max akkor szopnának ha ezt szószerint nyilvánosan kellene megtenniük. De párezermilliárd forintnyi magyar adófizetőnek járó eurócskával a zsebemb...akarommondani a gázszerelőm zsebében én se nagyon aggódnék.
/Amúgy hogy "vezethet" felelősen kormányt, országot valaki aki 12 év alatt egy fillért sem tudott félretenni? /Irónia off
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Ezer százalék, hogy ezzel szopni fognak, de szerintem ez a cél. Kell valami újabb megnyerhetetlen harc, Brüsszel meg jó ellenfél, mert csak néz bután, és azt se érti, hogy most akkor bunyó van.
Amúgy én személy szerint leszarom, tavasszal 2x tankoltam Mo-n, 1x a cseheknél, akkor is gondolkoztam rajta, hogy tankoljak-e annyit, hogy a magyar határig elég legyen, de nem volt kedvem matekozni, teletoltam inkább.
Nyáron megint megyünk, majd tankolok szokás szerint az osztrákoknál, ha sokat megyünk Mo-n belül, az 1, max 2 tank, kibírom.
Mondanám, hogy a diszkrimináció jobban fáj, mint az a tankolásonként 10-20 euró, amit bukok, nyilván ez így szembemegy mindennel, ami eu, de igazából leszarom. Azon sokkal inkább tudok kárörvendeni, hogy milyen büntit kell ezért majd beszopniuk, és milyen háborgás lesz belőle.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest