- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
1.: Láttál már kutyát ágra akasztott rongyba harapva lógni órákon át?
Droid: márminthogy kinek kell majd szopnia? Annak aki nem rájuk szavazott? Mert a rájuk szavazók a mélytorkost is mennyei mannának veszik ha megváltójuk így akarja. Ezek meg max akkor szopnának ha ezt szószerint nyilvánosan kellene megtenniük. De párezermilliárd forintnyi magyar adófizetőnek járó eurócskával a zsebemb...akarommondani a gázszerelőm zsebében én se nagyon aggódnék.
/Amúgy hogy "vezethet" felelősen kormányt, országot valaki aki 12 év alatt egy fillért sem tudott félretenni? /Irónia off
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Ezer százalék, hogy ezzel szopni fognak, de szerintem ez a cél. Kell valami újabb megnyerhetetlen harc, Brüsszel meg jó ellenfél, mert csak néz bután, és azt se érti, hogy most akkor bunyó van.
Amúgy én személy szerint leszarom, tavasszal 2x tankoltam Mo-n, 1x a cseheknél, akkor is gondolkoztam rajta, hogy tankoljak-e annyit, hogy a magyar határig elég legyen, de nem volt kedvem matekozni, teletoltam inkább.
Nyáron megint megyünk, majd tankolok szokás szerint az osztrákoknál, ha sokat megyünk Mo-n belül, az 1, max 2 tank, kibírom.
Mondanám, hogy a diszkrimináció jobban fáj, mint az a tankolásonként 10-20 euró, amit bukok, nyilván ez így szembemegy mindennel, ami eu, de igazából leszarom. Azon sokkal inkább tudok kárörvendeni, hogy milyen büntit kell ezért majd beszopniuk, és milyen háborgás lesz belőle.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Patriot Viper Extreme 5 RGB 2x16GB 7800 MHz CL38 - 7 év gari!
- Gigabyte Z170X, 32GB DDR4, GTX 1070 - 500 GB SSD + 1 TB HDD
- Samsung Galaxy A16 4/128GB +tok Tökéletes állapot, független, alig használt!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- LG UltraGear 32Gb650-B Gaming monitor
- Bontatlan HP és Lenovo Toll 2.0
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest