Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
náélunk elfért a 4 méter átmérőjű medence, vettem tavaly. én szinte minden nap beleugrottam a hőségben meló után, nejem már kevésbé, inkább csak hétvégén. nekünk8 perc bicajútra van a legközelebbi uszoda/strand, mégis vettünk.
összepakolni nyár végén meg takarítani macera volt, meg persze a fél kertet elfoglalja
de nem bántuk meg, és ebbe azért 6an is simán be tudunk ugrani, míg egy kis jacuzziba max ketten férnénk, nomeg nekünk pont hűsölés miatt kellett ez, nem a meleg rotyogás vonz minket itthon, ahhoz elmegyünk vmelyik wellnes helyre amiből a nyaralómnál is van 3, meg ugye itt is.szóval mindenkinek más

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Proxmox VE
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
de nem bántuk meg, és ebbe azért 6an is simán be tudunk ugrani, míg egy kis jacuzziba max ketten férnénk, nomeg nekünk pont hűsölés miatt kellett ez, nem a meleg rotyogás vonz minket itthon, ahhoz elmegyünk vmelyik wellnes helyre amiből a nyaralómnál is van 3, meg ugye itt is.