Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
örülök, hogy nem lett bajod.
az itteni semmitmondó ünnepnap délelőttje kerítés-, ajtó- és kertibútor-lazúrozással telt, amíg meg nem jöttek a kéményesek, így amíg őpk dolgoztak addig a garázst takarítottuk meg a kocsit nyaltam ki, közben befért egy kis pingpong haverral, meg a haját levágtam. aztán elvittem nejem fodrászhoz és beültem egy sörre haverral, miután hazajöttünk és nejem lepihent míg én elbicajoztam a fehér nyúl terasznyitójára sörrinteni egyet, azóta takarítás és ünnepi menü előkészítés van, lassan végzünk.
takarítás közben lefőztem egy levest és főételt is, amit persze el is fogyasztottunk. reggel 7kor piac, és megy a sütés főzés tovább 11ig, aztán indulunk családhoz.
semmitmondani

-
válasz
Vérboci
üzenetére
"az ilyen semmitmondó ünnepnapok erre valók. tenni-venni."
ó, nálunk minden nap ez van. ezeknek semmi dolguk, ezért elfoglalják magukat. A vénasszonyék ma nem voltak itthon, olyan csend volt, meg is döbbentem. de egy órája hazaértek, azóta percenként tízszer megy a csapkodás, partfisnyél, korlát, ahogy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux Mint
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest