Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
én jártam már így ikeás indukciós lappal, valahogy sikerült hold/pause állásba tennem és az istennek se működött semmivel. próbáld meg megkeresni hogyan tudod ezt be/kikapcsolni, hátha ez a baja.
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Amúgy meg tudom, hogy úgyis mindent ugyanazon a kínai dzsunkán barkácsolnak össze, meg úgyis minden műanyag, de legközelebb ne privileget vegyél, annyira nem olcsó, mint amennyire… nos, olcsó.
p
-
ladybug
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Mivel a leírásban nincs „Reset“ gomb, ezért ez a lehetőség kiesik. Tehát marad a szerelő: If the problem persists after the above checks, contact the nearest After-Sales Service.
Nincs miről beszélni.Felesleges minden más jellegű próbálkozás, mert a manual sem ajánl más lehetőséget.
-
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
a te konkrét esetedtől függetlenül nekem mindig az volt a panelparaszti elképzelésem, hogy ahol meleg van, ott az elektronika nem érzi jól magát. ezért nem tudom befogadni aggyal ezeket az indukciós tűzhelyeket sem.
nem mondom, hogy a gáztűzhely örök, mert eddig (16 év alatt) egy szelepet és két hőelemet cseréltem benne, de ezek mechanikus alkatrészek szinte gombokért, és 20 perc alatt cserélhetőek.szóval hívj szerelőt és valahogy állítsa át a tűzhelyet gázra

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest