- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Android szakmai topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
csapos2
üzenetére
Van az embernek egy csomó rossz döntése, nem bánkódni kell rajta, hanem tanulni belőle. Ilyenekre gondolok, hogy bárcsak odafigyeltem volna matekon, vagy tanultam volna még egy nyelvet, vagy sportoltam volna többet, amikor fiatal voltam, meg ilyesmik.
Aztán van a Mézgáné esete a Hufnágel Pistivel kategória, amikor ténylegesen volt választásod, és te valamerre döntöttél. Megintcsak max tapasztalatnak jó, fantáziálni a másik verzión semmi értelme.
A harmadik meg az a vonal, amit Tóbi hozott fel, hogy melyik repülőre ültél, és mekkora mák, hogy az nem zuhant le (vagy hogy pont hogy de), de ezen meg aztán tényleg teljesen értelmetlen pörögni, max kocsmázós sztorizáshoz érdemes elővenni.
p
-
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
na látod én értettem mit akarsz, pont erre válaszoltam.
szerintem akármit csinálsz, vagy éppen változtatsz meg visszamenőleg, úgyis ugyanoda fogsz jutni. hogy ne így legyen, sokkal nagyobbat kellene változtatni (pl. nőnek születni)
a dolgok nem egyetlen döntésen múlnak, döntéseink láncolata alakítja sorsunk és mutatja meg, hogy kik is vagyunk.
én 6 éves koromban elloptam egy csomag rágót. 5 darabos kis csomag, olyan színes orbitrágó szerű, csak laposabb volt. ki se derült, meg semmi, csak megtörtént.
namost ha én ezt akkor nem teszem meg, akkor most más ember lennék? többre vagy kevesebbre vittem volna az életben? máshogy alakult volna a sorsom? szerintem nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus P5P800 SE Retro LGA 775 alaplap, Pentium 4 CPU, 1,5 GHz CPU
- XFX Radeon HD4650 512 MB 128bit DDR2 AGP Retro Videokártya
- Chieftec Smart Seriels GPS-400A8 80 Plus minősítésű 400W tápegység
- Dell G15 5511 i7-11800H / RTX 3050 Ti 4GB / 16GB RAM / 512GB NVMe 15,6" FHD 120Hz WVA
- Eladó Apple iPhone 11 128GB piros (PRODUCT RED) színben
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 140W (8 GB) Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest