- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
csapos2
üzenetére
Van az embernek egy csomó rossz döntése, nem bánkódni kell rajta, hanem tanulni belőle. Ilyenekre gondolok, hogy bárcsak odafigyeltem volna matekon, vagy tanultam volna még egy nyelvet, vagy sportoltam volna többet, amikor fiatal voltam, meg ilyesmik.
Aztán van a Mézgáné esete a Hufnágel Pistivel kategória, amikor ténylegesen volt választásod, és te valamerre döntöttél. Megintcsak max tapasztalatnak jó, fantáziálni a másik verzión semmi értelme.
A harmadik meg az a vonal, amit Tóbi hozott fel, hogy melyik repülőre ültél, és mekkora mák, hogy az nem zuhant le (vagy hogy pont hogy de), de ezen meg aztán tényleg teljesen értelmetlen pörögni, max kocsmázós sztorizáshoz érdemes elővenni.
p
-
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
na látod én értettem mit akarsz, pont erre válaszoltam.
szerintem akármit csinálsz, vagy éppen változtatsz meg visszamenőleg, úgyis ugyanoda fogsz jutni. hogy ne így legyen, sokkal nagyobbat kellene változtatni (pl. nőnek születni)
a dolgok nem egyetlen döntésen múlnak, döntéseink láncolata alakítja sorsunk és mutatja meg, hogy kik is vagyunk.
én 6 éves koromban elloptam egy csomag rágót. 5 darabos kis csomag, olyan színes orbitrágó szerű, csak laposabb volt. ki se derült, meg semmi, csak megtörtént.
namost ha én ezt akkor nem teszem meg, akkor most más ember lennék? többre vagy kevesebbre vittem volna az életben? máshogy alakult volna a sorsom? szerintem nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi