- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- VoLTE/VoWiFi
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Targus ACP71-gyel és Lenovo Thinkpad USB 3.0 Pro dokkolóval van. Mindkettő DisplayLink-es és tudja azt, hogy a noti saját kijelzőjén felül 2 db 1080p kijelzőt meghajtson a dokkoló saját digitális videókimenetein.
A Targus talán annyival jobb, hogy ott a dokkolóról töltés is megoldható, ráadásul valamelyik univerzális notitöltőjük fejeivel teljesen kompatibilis a dokkoló, valamint gondoltak arra, hogy adapterrel USB-C-s notival is használható legyen.
Mindkettőt használtan és eBay-en lőttem és kb. bármilyen USB 3.0-val ellátott géppel mennek. A DisplayLink driverek tudtommal Windows-on okék, Linuxon a közelmúltig kevésbé volt jó a támogatás, de nekem Linux Minttel a legújabb driver rendben működik.
A Targus dokkoló saját fajta tápegységet használ, a Lenovo meg kb. elmegy egy szögletes csatlakozós 45W-os Lenovo notitöltőről.
A Lenovo dokkolót szerintem könnyen be tudod Hardverapróról is szerezni, a Targus ritkább, drágább és akkor éri meg abban gondolkodni, ha "rendszert" építesz köré - nekem ezért volt pont lényeges.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- BONTATLAN PNY 5070 TI 16G OC
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Lenovo Legion Y540-15IRH
- GIGABYTE RTX 4080 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.01.14. -ig - Eladó!
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest