- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Yettel topik
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Vérnyomásfigyelést is ígér az Oppo Watch X3
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Kicseszett veszélyes üzem. Egy kisebb targonca alsó hangon 5 tonna körüli önsúly. Egy nagyobbacska suv olyan 2 tonna. Ha hibrid, akkor esetleg kicsit több. És ehhez jön a teher. Meg az emelésből adódó energia: mi 8 méterig dolgozunk az emelőárbócosokkal. Az a földszint + két emelet szintje. Egy 600+ kilós raklapnak kicsit túlnyúlva egy 250 cm hosszú villa végén vajon milyen forgatónyomatéka lehet már, amit a gépnek meg kell fogni? És akkor jön a takarítónő, és besétál a partvissal a villa alá. Aztán én leszek lebaszva, hogy agresszív vagyok a külsős cég munkatársaival…
Amúgy sincs becsülete a targoncának: úgyis megáll, nyugodtan kilépegetnek elé… Egyeseknek semmi kedve az élethez. Szóval épp elég szar dolog akkor is, ha az ember nem hibázik. Ha meg igen… hát, ezt nem fogja meg egy fémkorlát. A téglafal sem feltétlenül… Szerencsére keveset vezetek, csak besegíteni szoktam, pedig amúgy jó móka, szeretem csinálni, de lehetőleg tényleg csak akkor, amikor még egyedül vagyunk a raktárban, ahogy egyre többen lesznek, már nagyon frusztráló mindenkire vigyázni - helyettük is. Amúgy is safety freak vagyok, ezt most mégis benéztem…
p
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G1 TWR PC, i5-4690 CPU, 8 GB DDR3 RAM, Windows 11
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest