Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
Na, most kipróbáltam, már működik, le is töltöttem. Dél körül még nem működött nekem egyik gomb sem.
Viszont, kíváncsi vagyok, hogy pl. a b. nejemnek lesz-e ilyenje, és ha igen, akkor hogy fogja értelmezni a rendszer.Ő volt az, aki modernát kapott, ami után hetekig konstans gyulladásban volt a teste, allergia sokszorozódva, kiütések, fáradékonyság, random hőhullámok, nulla átaludt éjszaka, stb. nem is kérte a másodikat, hanem elment ilyen antitestes elég részletes vérvizsgálatra, ahol mindent lefutattak neki; kiderült, hogy az immun-válasza nagyon erős, az ellenanyag-termelése a tízszerese az átlagosnak, és hogy igazából poszt-kovid tüneteket produkál. Na, ezek után még 2-3 hét kellett, hogy ez elmúljon.
Aztán végül kínait adatott be másodiknak, arra nem voltak ilyen reakciói, és amúgy az immonológus, aki vizsgálta, azt mondta, hogy immunológiailag elméletben teljesen rendben lehet a kettő kombinációja.
SZóval egy Modernát és egy Sinopharm-ot kapott.
Erre vajon mit mond a rendszer?
Illetve ma olvastam az új horvát rendeletről, a szerint vajon hogy jutunk le a tengerpartra? Ezt az esetet senki nem specifikálja... Megannyi kérdés, na.
Amúgy ez a példa is mutatja, hogy mennyire egyszerű az élet a b. nejemmel...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Na az van, hogy kikerülve ugye a rengeteg gonosz liberális imperialista sorosügynök túlterheléses támadót(!), a titkos alagúton keresztül belépve közvetlenül, aszondja hogy oltásigazolványra nem ad találatot. [kép] Gyógyulásos igazolványt azt tudnék nyomtatni, [kép] de oltásira nem ad eredményt... Miközben ugye az eeszt alkalmazás meg mutatja az oltási adatokat, és a kezemben meg itt van az eredeti papíros kórházban kitöltött oltási igazolólap is, meg a védettségi igazolvány is.
Továbbra is egész biztos én vagyok a hülye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest