Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
mi 6 lakásos társasházban élünk, és minden héten viszik a kukákat, a simát is és a szelektívet is.
Nálunk a szelektívvel nincs gond (hacsak valamelyik f.sz nem pakolja tele mondjuk össze nem taposott üvegekkel, vagy nem szétszedett dobozokkal).Ellenben a sima kukánk mindig csutkára van, úgy, hogy én kb. hetente egyszer viszek le egy ilyen sztenderd szemetes-zsákot. A többiek meg gondolom két-háromszor...
De a felvetésedre: a kukások örülnek, hogy nem mennek csődbe a nagy rezsicsökkentésben, biztos, hogy nem fogják gyakrabban vinni, csak azért mert, covid van...
Ui. amúgy az megvan, hogy tavaly sehol nem volt lomtalanítás, mert COVID van, és veszélyes. Volt is napi néhány fertőzött.
Erre idén március végén simán megtartották, napi 10+ ezer fertőzött mellett....
Csak következetesen...
Mindegy, nekem nem volt mit kiraknom, mert elvittem mindent a hulladékudvarba. Meg eleve 2 nappal előtte szóltak. -
kraftxld
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ugyanez van nálunk is, a társasházban 2 hetente viszik el a szelektívet és már az első hét végére tele van.
Mellette gyűlik, de aztán elviszik.
Persze ezt fokozza pár jóképességű is aki szerint a xaros pelenka is szelektív, remélem újrahasznosítanak neki valamit belőle
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest