Hirdetés
- Netfone
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Szia értem, persze voltak akkor is hidegek, inkább az a gond, hogy felfordult az egész nem?
. Azoknak is fáj a feje akiknek eddig nem, mert olyan gyorsan változik minden, nem olyan rég még jobb idő volt, ez a hullámzás a rossz az egészben, hírtelen melegből hidegbe, a másik, hiába lesz párnap fagy, utána megint melegszik, vannak frontok amiket én is megérzek, ahogy ezt is. "frontérzékenyeknek kitartást"" Régen mikor gyerek voltam akkor voltak igazi telek, hosszan tartóak, nem csak pár napra... Itt a tartós fagyat havat mondom.
Szerintetek ez simkártyás router? Csak mert cserélhető antennás, és megfizethető az ára.
későbbre tervezek egy mobilnet használatot, ami hordozható lehetne, Ha ennek le vehető az antennája, akkor egy kültéri 3g 4g antennát tennék rá, wifin meg lanon tolnám tovább a netet.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Azoknak is fáj a feje akiknek eddig nem, mert olyan gyorsan változik minden, nem olyan rég még jobb idő volt, ez a hullámzás a rossz az egészben, hírtelen melegből hidegbe, a másik, hiába lesz párnap fagy, utána megint melegszik, vannak frontok amiket én is megérzek, ahogy ezt is. "frontérzékenyeknek kitartást"" Régen mikor gyerek voltam akkor voltak igazi telek, hosszan tartóak, nem csak pár napra... Itt a tartós fagyat havat mondom.