Hirdetés
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Vivo X300s lesz az, amit eddig X300 Maxként emlegettek
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Az Oppo Watch X3 különleges szíjjal érkezik a Find N6 mellé
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
én ezt értem, de akkor már sokkal életszerűbb lenne az agglomerációt elhatárolni. És ha el van határolva, akkor ez oda-vissza működjön, ne csak egy irányba.
Továbbá, ha a számok mögé nézünk, a fertőzöttek 10-20%-a a pesti idősotthonokból kerül ki, illetve pl. Fejér megye adata lakosságszám alapján egyáltalán nem jobb, ott még is enyhítettek. Ez nekem eléggé inkonzisztens. Én egy hónapja full kijárási tilalmat vezettem volna be, nem ilyen sétálgatósat. De ha most tetőzik, akkor tuti nem most enyhítenék, hanem hetek múlva.... Olyan az egész, mintha most éppen arra mennének rá, hogy terjedjen jobban, elvégre már csináltak helyet a kórházakban (hazaküldték a bennfekvőket meghalni / szenvedni, kirakták őket a Tajgetoszra, ahogy az kúltúrországokban szokás
)
Eddig kurva nagy mákja volt a magyaroknak, hogy nem terjedt úgy, mint mondjuk a nyugati országokban. És tegyük hozzá, hogy ez nem a kormányon múlt, mert a kultúremberek már hetekkel előtte nyomták a maradjotthont, és hát a kevésbé intelligenseken sem múlott, mert azok meg nem nagyon ismerik ezt a kikerüllek másfél méterrel című koncepciót....ui. És a magyar az magyarul helyesen csak kis m, csak mondom.
Nem tulajdonnév. Nem tudom, hogy ez hogy terjedt el ennyire mostanában itt a fórumon, és máshol is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Latitude 5285 (Tablet) 2 az 1 ben,FHD +,12.3,i5-7200U,8GB 128GB SSD,LTE, WIN11
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Nem tulajdonnév. Nem tudom, hogy ez hogy terjedt el ennyire mostanában itt a fórumon, és máshol is.