- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
"ha ilyen durva lenne a helyzet, akkor mindig a következő napra kellene egy, időponttal ellátott igazolás."
És ügyelet esetében, ha valamikor be kell menned?! Költői kérdés.
"én a magam részéről nem szeretem a túlbuzgóságot, amikor olyasminek akarunk megfelelni, aminek nem is kell (és nem is lehet)"
Nem ismerjük egymást, és a következő napokban, hetekben várható helyzetet sem. Néhány napja a kedvenc törzsünk cáfolta, hogy bármilyen kijárási korlátozás lesz. Azt viszont kikérem magamnak, hogy túlbuzgó jelzővel illetsz. És akkor ezt témát lezártam.

-
FehérHolló
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
A papír az egységsugarú rendőrnek/katonának kell mutiba, hogy fel tudja hívni a központot, és leellenőrizze, hogy a saját listájukon rajta van-e az illető+munkahely páros.
Kijárási jogot bizonyító ereje önmagában nincs, és a mostani rendelethez még felesleges.
Viszont kicsit nehéz az ember kezébe nyomni az eredeti példányt, amikor már nem mehet be a céghez nélküle és a posta is leállt. -
válasz
Vérboci
üzenetére
jó de ez megint olyan semmilyen intézkedés.
ha az a cél, hogy ne találkozzunk senkivel, és véletlenül se terjedjen a vírus, akkor nem lenne egy oldalnyi kivétel felsorolva.
Amíg a fodrász, a pedikűrös, a sportcélú és a szabadidős séta ott van, addig ez igazából semmit nem ér.
PErsze az átlagember nem olvas rendeleteket.de amúgy amit én eddig látok ma az az, hogy tízszer annyi ember van kint, mert meg kell mindent is venni holnapig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator Helios Neo 16 i9-13900HX, RTX 4070 (140W), QHD+ 165Hz brutális teljesítmény!
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon G10// fóliás új kijelző! //Core i7 1260P //16Gb /512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest