Hirdetés
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Szintén húsboltos sztori, Bp., Lehel piac (idős szülőknek supply run) - állok sorba, tartom az egy méter távot (két méternek nincs tér) az előttem lévőtől, rajtam maszk meg kesztyű. Tehát be akar tolakodni elém egy fél fejjel alacsonyabb (bár ránézésre egy tizessel fiatalabb, mégha kopasz is) csávó, akivel közöltem, hogy bocs, de sorban állok. Erre az volt a válasza, hogy akkor sorba kellene állni, nekem pedig az, hogy én éppen azt teszem. Ezek után kioldalog mellettem és közli súgva, hogy szerencse, hogy ő úriember, különben agyonvert volna. Azt most engedjük el, hogy 10-15 cm-rel alacsonyabb és 20 kg-mal kevesebb nálam, hiszen minden bizonnyal krav maga mester álruhában. Inkább azon gondolkodom, hogy mi váltott ki belőle ilyesfajta idiotizmust. Önmagában nem magyarázat a vélt vagy valós tesztoszteron túltengés.
-
lenox
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
En a postan voltam, postafiokbol kivenni a cuccot, de a mindentjobbantudja sorbanallok mondtak, hogy sorvege (mondjuk az abakokhoz kellett sorban allni, ahova nem mentem). Szoval szepen kint all mindenki, egymastol 2 meterre, hogy sorra keruljon, aztan bemennek, 2 automata ajto, majd a 3-at mindenki kezzel kilinccsel nyitja-zarja. Nem jutott meg eszukbe, hogy igy mindenki ugyanazt a kilincset fogdossa, esetleg nyitva lehetne hagyni, ugyis van ket masik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- Motorola G05 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Apple iPhone 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest