Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Erősebb lapkakészlettel frissült az Ulefone Armor 34 széria
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Pusztán oda akartam kilyukadni hogy az interneten leírt adatok nem minden esetben fedik a valóságot.
Ez igy van, bar a konkret temara vonatkozoan ebbol nem derul ki semmi, foleg amugy, hogy te vontal le egy buta kovetkeztetest a te altalad hozott adatbol, szoval ha ezt valakin szamon lehet kerni az te vagy.Amúgy korábbi válaszomba tettem egy linket
Nem fejtek meg rejtvenyeket azzal a cellal, hogy azt tamasszam ala, amivel nem ertek egyet. Ha ala akarod tamasztani a mondandodat, akkor rakd be megint, ha nem, akkor ne.s itt le is zárnám ezt a témát
Igen, ezt mar korabban is probaltad, te hozzaszoltal, aztan menekulsz, ha mas nem ert egyet, arra nem vagy kivancsi. Ertem en, de azert ez nem igy mukodik. Kivancsi vagyok mennyire vagy ura a szavaidnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen RTX 3070 8GB GDDR6 Szép Állapotú Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest