Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
na, a 13 eurós reggelihez. Van itt a Váci utca sarkán az Anna Café, ahol szoktam látni minden reggel turistákat reggelizni. Megnéztem az étlapon, omlettes reggelik 2200 - 2600 Ft között szórnak. Mondom, a Váci utcában, terasszal, 50 méterre a Vörösmartytól, aminél turistásabb belváros nincs Pesten.
ráadásul mi Amszterdamban valahol a külvárosban az olimpiai stadionnál reggeliztünk omlettet kávéval 15 euróért, szóval nem valami turistás belvárosi helyen, szóval gondolom a Te 13 eurós helyed sem a vigalmi negyedben volt.
Nem tudom már ennél jobban alátámasztani, hogy fele az árszínvonal Pesten. SZorri, hogy erre így rákattantam.
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
szerintem rosszul számolsz, vagy érzed, nem tudom.Csak mondom, hogy 340-nel kell szorozni

A 13 eurós reggeli árából én Pesten többször jól lakok. És szerintem a 7 eurós sör se semmi, ahhoz képest, hogy Bécsben 4.
Pont voltam Amszterdamban októberben, még friss az élmény. Hot dog 10 euróért,
Vacsora egy kicsit kijebb eső étteremben, az én részem valami 45 ojró volt (15 e Ft), úgy, hogy ettem egy salátát, meg ittam két sört. Asszem 460 ojrót hagytunk ott 9-en.
Nekem ez a nem egy kategória. Nyilván a nagyságrend az nem tizes szorzó, hanem kétszeres-háromszoros, de erősen érezhető. És nem is ahhoz hasonlítom, amikor a MAdách téren a 400 ft-os sört isszák.Berlinben rég voltam, akkor 3-4 ojró volt egy sör, nem tűnt olyan drágának, tényleg.
Prágában nyáron voltam, kb. egy árban van PEsttel, illetve inkább úgy mondanám, hogy van a belvárosban is egy csomó nem annyira turistás hely, amit helyiek látogatnak, és azok meg kimondottan olcsók is, és jó a csülök meg a knédli... a cseh vendéglősök ott vannak.amúgy van összehasonlítás is ezen az oldalon:
szerintem ezek az arányok nem hülyeségek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arch Linux
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.30
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest