Hirdetés
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Azt aláírom, hogy határozottan nem olcsóbb Mo-n az élelmiszer, mint az Óperencián túl. Persze nekem meg vidéki mintám van, ahol finoman fogalmazva nincs túlkínálat élelmiszerüzletekből sem. Szolgáltatásokból jellemzően az olcsóbb, ami feketén dolgozik. Mihelyst számla, garancia, tanusítvány, licensz szóba kerül, mindjárt közelítik az árak a németet. Szerintem most olyan 66-75%- a körül vannak. Étterem, szállás kb ugyanezen az árszinten, de hogy nem fele, az biztos. Már amelyik étterem még nem zárt be... Minap az osztrák határtól kerestünk helyet, ahol lehetne enni valami meleget, de nem találtunk olyat a nagy 8-as országút mentén Szentgotthárd és Vasvár között, ami nem eladó, bezárt, vagy omladozik. Vagy ezek kombinációja. Olyan helyre meg eleve nem megyek be, ami előtt egy darab autó parkol, az is egy 30 éves passat. Sorry.
p
-
válasz
bitpork
üzenetére
Amikor én voltam dán - svéd - norvég körúton, arra emlékszem, hogy az életben maradásra költöttem napi 20-30 ezer Ft-nyi koronát, úgy, hogy vonaton csövehztem meg ismerősöknél aludtam..
Szerintem össze se lehet hasonlítani abszolút értékben az árszínvonalat...

Ott havi 1 millió + az átlagfizetés, itt meg 250 ezer, szerinted ez hol csapódik le?
Új hozzászólás Aktív témák
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Eladó: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/512 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest