- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ingress
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szallodaban dress code? Hany csillag volt ott - mint az egen? Ha en fizeto vendeg vagyok akkor pihenni megyek es az elsodleges szempont h en erezzem jol magam. Igaz emiatt nem is szoktam 3 csillagnal magasabb helyet valasztani de nehogymar fizessek a kenyelmetlensegert. Most itt ulok Komarnoban a notarnal ceges ugyben. Itthagyok egy pecsetert meg 3 papirert 200€-t. Meg jo hogy shortshirt-be jottem amikor majd 500 kmt kell vezetnem azon felul h mennyi zset hagyok itt egy 30 perces meloert.
-
BlacKSouL
addikt
Amerre üdülőhelyeken én jártam ez a német turistákra szinte mindenhol jellemző volt, hogy ahogy a strandra megy, úgy ment az étterembe, templomba, bárhova. Volt ahonnan nem zavarták ki őket, de minimum a többi nemzetbeli tekintetéből látni lehetett, hogy ki mit gondol róluk. De sajnos a németek mellett leginkább még a magyarok miatt érzett mit is.. másodlagos szégyenérzetet az ember. Csak ugye más megközelítésben, más kiinduló ok miatt. A német übermensch(nek hiszi magát), a magyar meg (csak úgy) tajparaszt esete. Hogy az olaszok üvöltenek, csak zavaró, de néha vicces. Angolokkal nem nagyon találkoztunk, a többiek meg nem voltak kiemelkedő jelenségek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Télbúcsúztató hardvermix
- Óra topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming VG258QM 280Hz 0,5ms Full-HD
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia) - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest