Hirdetés
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026 exkluzív: Bemutatom a Pininfarina mobilt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocs, hogy korlátoztam az info-t...
De az igazság az, hogy nem info-t akartam megosztani, hanem benyomást. Sokkot, ahogy először találkoztam az oldallal. Alapból nem ár szerint van rendezve, hanem abc sorrend szerint, és így indul, hogy Audioquest, 228 e Ft. És az első oldalon csupa ilyen nagyságrend szerepel (ezért csináltam screenshot-ot!).. Ezt akartam átadni, nem linket, hogy szortírozd magadtól.
Később én is szortíroztam ár szerint, de addig nem jutottam el, hogy van 8 milliós is... és ilyen 5 ezer Ft-ot szántam a projektre, bár azt is drágállom, na, [OFF(]inkább elsörözném...
)
Azt is elhiszem amúgy, hogy a 600 Ft-os Hama kábel, amit találtam a fiókban, tényleg nem egy minőségi darab.
De hogy egy-két-három nullával nagyobb összegért mennyivel kap többet a júzer, az tényleg érdekes kérdés, valószínűleg a hifizmus ezen a szinten már tényleg az ezotériával mutat rokonságot.
-
gaborbol
őstag
Igy mar mindjart mas! Koszi!
Meg a vegen megvesznak minden olcso szart!Olvastam az ertekleseket, es irtak a userek, hogy ez tomor ezust kabel!
Aztam megneztem a gyartot, es majdnem az:
SOLID PERFECT-SURFACE SILVER (PSS) CONDUCTORS
Tokeletesen tomor- felulet ezustozott erintkezokCOLD-WELDED, DIRECT-SILVER PLATED PURE RED COPPER TERMINATIONS
Hideg forrasztott - kozvetlen ezustozott tiszta voros rez erintkezok.
Fonokom haverja jut eszembe, megvette itt a legdragabb tollakat itt amit csak talalt es eladta Japanban ket-haromszoros aron. El nem tudom kepzelni, hogy ki vesz meg egy 5000-8000 dollaros tollat amivel irni lehet, de nem volt gond az eladassal. Fonokom naszajandekkent kapott tole egy 10K dollaros tollat.
Kertem tole, hogy mutassam mar meg milyen toll az, de nem talaja

Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Béta iOS-t használók topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arch Linux
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Eredeti játékok OFF topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Szép Lenovo Legion Y530 15,6" FHD IPS / i5-8300H 4GHz / 8GB DDR4 / 256GB M.2 SSD / GTX 1050 Ti
- Xiaomi Redmi Note 15 Pro Plus 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HP omen 17-w131ng bontva
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)